Cumpără o afacere

Află în ce constă sprijinul unui expert broker de afaceri în procesul de cumpărare a unei afaceri.

OFERIM SPRIJIN ȘI EXPERTIZĂ!

Dacă te gândești să cumperi o afacere, cea mai sigură cale către o tranzacție profitabilă este colaborarea cu un broker de afacere. Acesta te ajută să găsești rapid vânzători calificați și îți oferă suport pe durata întregului proces de investiție. Astfel, te poți ocupa în continuare de viața profesională și personală, în timp ce stresul inerent unui astfel de efort este gestionat de brokerul cu care colaborezi.
Image

CUM SĂ EVALUEZI INVESTIȚIA ȘI SĂ CUMPERI AFACEREA?

Fie că dorești să-ți diversifici portofoliul investițional, că te reîntorci în România și vrei să ai propria afacere sau că vrei să pornești pe calea antreprenoriatului, brokerii noștri pot identifica afacerea potrivită pentru tine, în funcție de profilul tău.

Cu ce te ajutăm noi?

Îți oferim posibilitatea de a fi reprezentat de un broker din comunitatea noastră de specialiști. Experții noștri în brokerajul de afaceri, având acreditare internațională prin cursul oferit de Tradex  Business Brokerage în parteneriat cu International Business Brokers Association, dublată de o experiență practică relevantă, sunt cei care vă pot reprezenta în tranzacțiile de vânzare-cumpărare de întreprinderi.
Image

Caută oportunități online și offline.

Image

Evaluează obiectiv performațele afacerilor de vânzare

Image

Păstrează confidențialitatea

Image

Participă la negocieri

Image

Verifică documentele și contractele

Image

Pregătește transferul.

Ce trebuie să faci?

Dacă vrei să achiziționezi o afacere funcțională, profitabilă sau vrei să investești pasiv într-o afacere care să-ți genereze venituri garantate, contactează-ne pentru a prelua cerințele tale și a porni o colaborare profesională de succes.