Ce facem?

Îți oferim suport în toate etapele vânzării, cumpărării și transferului unei afaceri. Te susținem încă de când ideea de a vinde sau cumpăra abia a încolțit și până la semnătura finală de pe actele care încheie transferul afacerii. 

Echipa noastră, formată din brokeri de afaceri profesioniști și experimentați, te ajută să treci în siguranță prin toate etapele, de la promovarea afacerii de vânzare până la relația și negocierile cu un cumpărător. Brokerii se ocupă și de analiza financiară și juridică, de due diligence și de coordonarea tuturor operațiunilor contabile și legale care asigură îndeplinirea obiectivelor tale.

Alături de noi, îți îndeplinești obiectivele de business, reduci stresul din viața profesională și te asiguri că afacerea sau banii tăi sunt pe mâini bune!

Strategie

Te ajutăm să vinzi sau să cumperi o afacere, folosindu-ne de câteva elemente-cheie care, împreună, formează un veritabil ecosistem de business:

  • Specialiști în domeniu, experimentați atât la nivel național, cât și internațional
  • Infrastructură digitală, care reduce drastic posibilitatea de erori umane
  • Parteneri de încredere, în România, Europa și Statele Unite ale Americii

Astfel, tu îți atingi obiectivele într-un timp mai scurt și în cea mai mare siguranță!

Misiune

Vânzarea, cumpărarea și transferul afacerilor sunt etape normale și necesare în viața oricărui antreprenor. Ne dorim să ajutăm un număr cât mai mare de oameni de afaceri să își extindă orizonturile antreprenoriale și să creăm, împreună, un mediu de afaceri sănătos, dinamic și prosper.

Echipa noastră

Dan Crivăț
COO
Expert în vânzarea și transferul de afaceri, Dan are grijă ca toate rotițele mecanismului TradeX să se învârtă sincronizat.
Având o experiență de peste 25 ani în antreprenoriat, a luat contact direct cu vânzarea și cumpărarea de afaceri în SUA, în cei 20 ani locuiți acolo. Născut și crescut în Brașov prețuiește acest oraș și România, în general, mai mult decât oricare alt loc din lume.
Image
Liviu Gheorghe
Avocat | CLO
Liviu este un avocat cu o vastă expertiză pe toate nivelurile sistemului judiciar românesc și pentru fiecare etapă a procedurilor legale. De asemenea, are o experiență grăitoare în soluționarea alternativă a litigiilor în diverse domenii: drept corporativ, comercial, imobiliar, precum și în oferirea de asistență și reprezentare în și în afara instanței, în ceea ce privește procedurile de insolvență și executare silită.
Image
Vlad Țeposu
Expert Contabil | CFO

Expert contabil din 2011, cei 19 ani de activitate profesională îi aduc lui Vlad expertiză în domenii variate, precum contabilitate, financiar, fiscalitate, audit și transfer de afaceri. El oferă clienților noștri cele mai competente soluții în toate aspectele financiar-fiscale ale vânzării și cumpărării de afaceri.

Image
Marius Munteanu
Expert marketing | CTO
Marius este expertul SEO care ne ajută să fim vizibili în mediul online. Datorită lui, afacerile bune puse în vânzare își găsesc rapid cumpărătorul potrivit!

Lucrează ca specialist în marketing online din 2012, iar experiența acumulată în toți acești ani l-a ajutat să realizeze campanii de optimizare pentru motoarele de căutare, website-uri în CMS Joomla și CRM-uri personalizate pe platforma monday.com.

Image
Andreea Băceanu
Specialist Marketing
Andreea ne ajută să ne exprimăm mai elegant, corect și simplu, fără prea mult zgomot de fundal, atât în română, cât și în engleză.

Fiind o fire proactivă, consideră că orice schimbare pozitivă începe cu fiecare dintre noi. Experiența profesională o recomandă ca un bun analist, copywriter și comunicator.

Superstarurile TradeX sunt brokerii noștri!

Au experiență și pasiune pentru business, cunoștințe juridice, financiare și antreprenoriale, astfel încât să asigure succesul oricărui transfer de afaceri!
Găsești mai multe informații despre ei pe pagina Business Brokers.

Parteneri

Partener IBBA

IBBA este principalul nostru partener educațional. Ne-au oferit exclusivitate pentru folosirea, adaptarea și livrarea cursurilor de brokeraj de afaceri, iar notorietatea organizației asigură faptul că diplomele pe care le eliberăm sunt recunoscute oriunde în lume.

Partener Transeo
Transeo, cea mai mare asociație europeană a specialiștilor în transferul de afaceri, este formată din reprezentanți ai mediului public, privat și academic. Împreună, am organizat Business Transfer Conference la București, la care au participat 38 de specialiști din 14 țări europene, USA și Canada.
Partener Stob Region

STOB Regions este un program lansat de Uniunea Europeană, care cuprinde grupuri de lucru din 8 țări. Împreună cu toți acești parteneri, gândim măsuri și politici pentru facilitarea transferului de afaceri nu doar la nivel național, ci și în cadrul pieței europene. 

Partener Camera De Comert si Industrie Brasov
Camera de Comerț și Industrie a României este unul dintre principalii noștri parteneri, alături de care educăm antreprenorii în legătură cu transferul de afaceri. Forța principală a parteneriatului nostru rămâne însă gama largă de servicii de consultanță business pe care o punem împreună la dispoziția întreprinzătorilor români.