Ce facem?

După înființarea și dezvoltarea unei întreprinderi, transferul afacerii prin vânzare constituie cea de-a treia etapă esențială în ciclul de viață al acesteia, implicând aspecte juridice și fiscale complexe.

Noi oferim suport în toate etapele transferului, de la evaluare, până la estimarea riscurilor și aplicarea legislației și fiscalității corecte.

Împreună ducem mediul business la următorul nivel!

Strategie

TradeX creează o nouă nișă pe piața de business din România, prin diversificarea strategiilor de ieșire actuale: insolvență si faliment.

Prin parteneriatele puternice cu International Business Broker Association și alte organizații vest-europene, beneficiind de experiența in-house a echipei noastre, educăm și susținem specialiști în domeniul transferurilor de afaceri. Împreună, creăm cele mai puternice comunități de business brokeri din Europa.

Misiune

În mediul de afaceri din România activează un număr în creștere de antreprenori talentați, pe care îi susținem să evolueze prin transferul afacerilor, identificarea de noi provocări și împărtășirea experiențelor de business.

Echipa noastră

Ei sunt promotorii viitoarelor tendințe în afaceri...

Dan Crivăț
COO
Expert in Vânzarea si Transferul de Afaceri. Are grije ca „toate rotitele mecanismului - TradeX - sa se învârtă sincronizat” cu o planificare corespunzătoare.
Cu o experiența de peste 25 ani în afaceri, a luat contact direct cu vânzarea / cumpărarea de afaceri în US în cei 20 ani locuiți acolo. Născut și crescut în Brașov prețuiește acest oraș, si Romania in general, mai mult decât oricare alt loc din lume.
Image
Liviu Gheorghe
Avocat | CLO
Liviu este un avocat cu o vastă expertiză pe toate nivelurile sistemului judiciar românesc și pentru fiecare etapă a procedurilor legale. De asemenea, Liviu are o experiență grăitoare în soluționarea alternativă a litigiilor în diverse domenii: drept corporativ, comercial, imobiliar, precum și în oferirea de asistență și reprezentare în și în afara instanței, în ceea ce privește procedurile de insolvență și executare silită.
Image
Vlad Teposu
Expert Contabil | CFO

Expert contabil din 2011, cei 19 ani de activitate profesională îi aduc lui Vlad expertiză în domenii variate, precum contabilitate, financiar, fiscalitate, audit și transfer de afaceri. El oferă clienților noștri cele mai competente soluții în toate aspectele financiare ale vânzării și cumpărării de afaceri.

Image
Munteanu Marius
Expert marketing | CTO
Marius este expertul SEO care ne ajută să fim vizibili în mediul online. Datorită lui, afacerile bune puse în vânzare își găsesc rapid cumpărătorul potrivit!

Lucrează ca specialist în marketing online din 2012, iar experiența acumulată în toți acești ani l-a ajutat să realizeze campanii de optimizare pentru motoarele de căutare (SEO), dar și website-uri în CMS Joomla.

Image
Andreea Băceanu
Marketing Analyst | Copywriter | PR
Andreea ne ajută să ne exprimăm mai elegant, corect și simplu, fără prea mult zgomot de fundal, atât în română, cât și în engleză.

Fiind o fire proactivă, consideră că orice schimbare pozitivă începe cu fiecare dintre noi. Experiența profesională o recomandă ca un bun analist, copywriter și comunicator.

...dar ei le creează. Super starurile TradeX sunt brokerii noștri!

Au experiență si pasiune pentru business, cunoștințe juridice, financiare și antreprenoriale, astfel încât să asigure succesul oricărui transfer de afaceri!
Găsești mai multe informații despre ei pe pagina Business Brokers.

Parteneri

Partener IBBA

International Business Broker Association, ne ajută să educăm antreprenorii din țară, printr-un Acord de Licențiere cu exclusivitate pentru folosirea, adaptarea și livrarea cursurilor lor la un preț preferențial. Diplomele pe care le oferim sunt recunoscute oriunde în lume.

Partener Transeo
Transeo, cea mai puternică asociație a specialiștilor în transferul de afaceri, formată din reprezentanți ai mediului privat, de stat și academic. Împreună, am organizat Business Transfer Conference la București, la care au participat 38 de specialiști din 14 țări europene, US și Canada.
Partener Stob Region

STOB Regions, program lansat de UE cu grupuri de lucru din 8 țări, împreună cu care gândim măsuri și politici pentru facilitarea transferului de afaceri la nivel european.

Partener Camera De Comert si Industrie Brasov
Camera de Comerț și Industrie, partenerul de încredere încă de la începutul activității noastre, ne susține în educarea antreprenorilor în legătură cu transferul de afaceri. Împreună, organizăm diverse seminarii, Școala de Brokeraj în Afaceri și putem oferi o plajă foarte largă de servicii de consultanță în domeniul afacerilor.