Despre noi

Suntem parte din cele mai prestigioase asociații internaționale de brokeraj în afaceri și avem viziunea unei Românii cu antreprenori educați!

Ce facem?

Îți oferim suport în toate etapele vânzării, cumpărării și transferului unei afaceri. Te susținem încă de când ideea de a vinde sau cumpăra abia a încolțit și până la semnătura finală de pe actele care încheie transferul afacerii.

Echipa noastră, formată din brokeri de afaceri profesioniști și experimentați, te ajută să treci în siguranță prin toate etapele, de la promovarea afacerii de vânzare până la relația și negocierile cu un cumpărător. Brokerii se ocupă și de analiza financiară și juridică, de due diligence și de coordonarea tuturor operațiunilor contabile și legale care asigură îndeplinirea obiectivelor tale.

Alături de noi, îți îndeplinești obiectivele de business, reduci stresul din viața profesională și te asiguri că afacerea sau banii tăi sunt pe mâini bune!

Image
Image

Strategie

Te ajutăm să vinzi sau să cumperi o afacere, folosindu-ne de câteva elemente-cheie care, împreună, formează un veritabil ecosistem de business: 

  • Specialiști în domeniu, experimentați atât la nivel național, cât și internațional
  • Infrastructură digitală, care reduce drastic posibilitatea de erori umane 
  • Parteneri de încredere, în România, Europa și Statele Unite ale Americii 

Astfel, tu îți atingi obiectivele într-un timp mai scurt și în cea mai mare siguranță!

Misiune

Vânzarea, cumpărarea și transferul afacerilor sunt etape normale și necesare în viața oricărui antreprenor. Ne dorim să ajutăm un număr cât mai mare de oameni de afaceri să își extindă orizonturile antreprenoriale și să creăm, împreună, un mediu de afaceri sănătos, dinamic și prosper.

Echipa noastră

Superstarurile TradeX sunt brokerii noștri!

Au experiență și pasiune pentru business, cunoștințe juridice, financiare și antreprenoriale, astfel încât să asigure succesul oricărui transfer de afaceri! Găsești mai multe informații despre ei pe pagina Business Brokers.
Image
Image
IBBA este principalul nostru partener educațional. Ne-au oferit exclusivitate pentru folosirea, adaptarea și livrarea cursurilor de brokeraj de afaceri, iar notorietatea organizației asigură faptul că diplomele pe care le eliberăm sunt recunoscute oriunde în lume.
Image
Transeo, cea mai mare asociație europeană a specialiștilor în transferul de afaceri, este formată din reprezentanți ai mediului public, privat și academic. Împreună, am organizat Business Transfer Conference la București, la care au participat 38 de specialiști din 14 țări europene, USA și Canada.
Image
STOB Regions este un program lansat de Uniunea Europeană, care cuprinde grupuri de lucru din 8 țări. Împreună cu toți acești parteneri, gândim măsuri și politici pentru facilitarea transferului de afaceri nu doar la nivel național, ci și în cadrul pieței europene.
Image
Camera de Comerț și Industrie a României este unul dintre principalii noștri parteneri, alături de care educăm antreprenorii în legătură cu transferul de afaceri. Forța principală a parteneriatului nostru rămâne însă gama largă de servicii de consultanță business pe care o punem împreună la dispoziția întreprinzătorilor români.