Constantin are o experiență de peste 25 de ani în domeniul vânzărilor, punctată de câteva momente cheie, începând cu pionieratul activităților liberalizate în anii de după Revoluția din Decembrie 1989 și urmată de pași antreprenoriali succesivi către administrarea unor investiții de peste un milion de euro, din partea unor mari companii din domeniul petrolier.

Încă de acum 12 ani, prin conducerea activității echipei de vânzări în proiecte imobiliare locale dezvoltate de companii multinaționale, Constantin a luat contactul cu domeniul de real-estate, iar după criza din anii 2008-2009, a continuat cu brokerajul imobiliar în rețeaua RE/MAX. Dezvoltarea este mereu obiectivul oricărui antreprenor, astfel încât managementul independent al propriei afaceri a devenit un firesc pas înainte.

Clienții îl recomandă pe Constantin ca fiind un adevărat expert în domeniul său de activitate, pasiunea de a construi soluții personalizate adaptate fiecărui client reprezentând de fapt ceea ce îl definește.

De la director regional de vânzări produse metalurgice, la tranzacții imobiliare importante și servicii de consultanță în domeniul real-estate, Constantin este mereu conectat la mediul de business și își asumă cu optimism rolul de a contribui la dezvoltarea unui sistem de afaceri național, prin reprezentarea locală și în mod punctual națională a unor mari companii din Top 100 și nu numai.

De asemenea, Constantin este Expert Evaluator ANEVAR, fiind specializat în evaluarea întreprinderii (afacerii).