Bogdan este absolvent al Universității din București, al programului de master „Evaluarea întreprinderilor” și al unor cursuri post universitare în managementul și evaluarea proiectelor. De asemenea, activează ca formator, având o experiență de peste 15 ani în consultanța pentru afaceri, în special în elaborarea, evaluarea și implementarea proiectelor de investiții cu finanțare nerambursabilă (zavex.ro), implicat permanent în proiecte pentru susținerea și dezvoltarea mediului de afaceri din România.

Din anul 2019, Bogdan este vicepreședinte al Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură Teleorman, dar este implicat și în proiecte sociale și educaționale, în calitate de Președinte al Asociației pentru Integrare Europeană și Dezvoltare Durabilă Integra (eurointegrare.ro).

Mereu alaturi de clienții lui, a încercat să-și adapteze permanent serviciile la schimbările și cerințele pieței, oferind suport întreprinzătorilor - atât celor aflați la început de drum, cât și celor cu experiență.

Motivat de succes, Bogdan este mai mult decât un simplu consultant, conlucrând permanent cu clienții săi și devenind un veritabil partener de afaceri al acestora.