Pensiune superbă de vânzare, situată la poalele munților Făgăraș

Afacere de vânzare Brașov
Oraș : Ilieni
Județ : Brasov
Preț de vânzare : 550000
Profitul Anual : 220147
CA Anuală : 353794
Patrimoniu Imobiliar : 234018

Propunere de investiție într-o afacere de vânzare, o pensiune de succes, unde se oferă între 3 și 6 luni de asistență pentru preluarea ofertei. Vânzătorul oferă o preluare integrală a unei companii (SRL), inclusiv activele, astfel încât să nu mai fie necesară obținerea altor permise. Printre autorizațiile valabile în vigoare se numără și celebra autorizație ISU care validează faptul că proprietatea este în conformitate cu noile standarde românești de viață și siguranță.

Pensiunea funcționează în localitatea Drăguș, unul dintre cele mai frumoase sate ale Transilvaniei, încă din 2016.

Clădirea în care funcționează această afacere de vânzare are 800 mp și structură de cărămidă. Pensiunea dispune de 24 de locuri de cazare în camere moderne, cu toate utilitățile necesare și încălzire prin sistem de panouri cu energie solară. În plus, priveliștea din jur este cu totul deosebită.

Dintre detaliile specifice acestei listări, menționăm faptul că pensiunea are o capacitate de 8 camere de cazare, precum și 2 apartamente, fiecare dotate cu balcon și baie proprie, aer condiționat și mobilier modern. Bucătăria este complet echipată cu utilaje moderne și anexe pentru depozitarea alimentelor care pot deservi aproximativ 200 de persoane. Restaurantul este conform ISO, cuprinde o zonă de luat masa în interior, precum și o terasă, iar în curte există un loc de joacă pentru copii și adulți, un miniteren de fotbal, cicloturism, foișoare și fântână exterioară.

Această afacere de vânzare se tranzacționează împreună cu terenul aferent, în suprafață de aproximativ 3800mp.

De asemenea, este important de menționat faptul că un procent mare din sejururi sunt vândute prin relații bine stabilite cu agenții de turism.

Piața hotelieră din regiunea Drăgușului este în creștere constantă, în special datorită apropierii de multe obiective turistice de interes major, precum satul și păstrăvăria Sâmbăta de SusMânăstirea Constantin Brâncoveanu, Izvorul Părintelui Arsenie Boca, Castelul Brâncovenesc, câteva pârtii de schi de diferite categorii, precum și orașele Sibiu și Brașov.

Pensiunea practică atât turism de afaceri, cât și turism de vacanțăfiind frecventată des de turiști care se îndreaptă spre alte destinații.

De asemenea, această afacere de vânzare are o prezență activă online, voturi și recenzii pozitive.

Informații detaliate

Domeniul de activitate : Turism: Hotel, Pensiune
Finanțarea vânzătorului/bănci : Da, daca este necesar
Inventar aproximativ : 569425
Suport si training : Da, cat este necesar
Număr de angajați : 4
Cifră de afaceri din anii anteriori : 429613
Motivul vânzării : Proprietarul are mai multe afaceri