Afacere la cheie în Cluj - companie de transport marfă, cu clienți stabili

Afacere la cheie Cluj
Oraș : Cluj-Napoca
Județ : Cluj
Preț de vânzare : 25000
Profitul Anual : 55989
CA Anuală : 153404

Propunem spre vânzare o afacere la cheie din Cluj, reprezentată de o companie de transport rutier pentru mărfuri. 

Această firmă de transport este o afacere de familie, fiind, deci, o companie mică. Afacerea a fost preluată în aprilie 2018 și a cunoscut o continuă și sănătoasă dezvoltare. Vânzarea afacerii de transport marfă include două camioane din 2008, unul cu transmisie manuală, iar celălalt cu transmisie automată. Aceste camioane se pot folosi ca mega (cuplare joasă), dar și standard.

Licența de transport a companiei este valabilă până în 2028, iar pentru fiecare camion, există o copie conformă. Camioanele au reviziile și inspecțiile tehnice periodice efectuate la zi. Compania care administrează aceasta afacere are un contract încheiat cu un beneficiar la nivel național. De asemenea, există și posibilitatea extinderii acestei colaborări și către piața internațională de transport.

Această afacere la cheie a funcționat încă de la început după un motto pe care puține companii îl adoptă: „Nu pune clienții pe primul loc. Pune-ți angajații pe primul loc. Dacă ai grijă de angajați, aceștia vor avea grijă de clienți.”     

În ceea ce privește industria transporturilor, menționăm că transportul rutier de mărfuri a fost și în 2018 principalul contributor la exportul românesc de servicii, având astfel cel mai mare aport la consolidarea balanței serviciilor, arată datele Băncii Naționale a României. În perioada ianuarie-decembrie 2018, exportul serviciilor de transport rutier de mărfuri a însumat 5 miliarde de euro, reprezentând aproape 23% din totalul exportului de servicii al României realizat anul trecut.

Comparativ cu 2017, exportul serviciilor de transport rutier de mărfuri a fost în 2018 mai mare cu 300 de milioane de euro, înregistrând astfel un avans de 6%. Similar, trendul de creștere s-a menținut și în 2019. 

De aceea, considerăm că o investiție în această afacere la cheie nu poate fi decât una de succes, întrucât viitorul proprietar are toate datele necesare exploatării potențialului companiei: infrastructură de lucru și clienți stabili într-o industrie profitabilă.

Informații detaliate

Domeniul de activitate : Transport și depozitare
Finanțarea vânzătorului/bănci : 10000
Inventarul inclus în preț : nu
Inventar aproximativ : 5000
Suport si training : Da
Cifră de afaceri din anii anteriori : 68258
Motivul vânzării : Implicare in alte afaceri