Restaurant de vânzare în centrul istoric al Brașovului

Restaurant de vânzare în centrul istoric al Brașovului
Oraș : Brasov
Județ : Brasov
Preț de vânzare : 50000
Profitul Anual : 185000
CA Anuală : 711000

Restaurant de vânzare situat chiar în centrul orașului Brașov, pe una dintre cele mai vizitate străzi, aflată în imediata apropiere a obiectivelor turistice de interes major din zonă (Biserica Neagră, Piața Sfatului, strada Republicii).

Restaurantul propus spre vânzare își întâmpină oaspeții cu un decor și meniu cu specific tradițional românesc, autenticitatea satelor de altă dată fiind translatată direct în centrul orașului.

Aceast restaurant se află încă la începutul activității comerciale, având un foarte mare un potențial de dezvoltare, într-un timp nu foarte îndelungat, mai ales datorită afluxului constant de turiști care vizitează Brașovul pe tot parcursul anului. 

Inspirat din cultura și tradiția preparatelor culinare autentic românești, restaurantul aduce în Brașov simboluri și rețete tradiționale, folosite în bucătăria românească încă din vremea bunicilor noștri. Pentru a asigura calitatea preparatelor și gustul autentic, cu iz de copilărie fericită, bucătarii au creat un meniu a la carte deosebit, bazat în special pe diferite delicii specifice zonei Transilvaniei. Astfel, gustul mâncărurilor preparate pe îndelete este asigurat de materia primă de calitate, provenită din surse sigure și sustenabile.

Proprietarul acestei afaceri la cheie crede cu tărie în păstrarea și continuarea tradițiilor românești, astfel că a făcut un pas înapoi dinspre marile magazine en-gros, furnizorii obișnuiți ai restaurantelor din țară, și s-a îndreptat chiar către inima Transilvaniei, de unde cumpără brânză, pălincă, zacuscă, murături, carne, dulceață și multe alte bunătăți autentice, preparate după rețete păstrate de-a lungul timpului de către generații de țărani ardeleni.

Pentru că are un vad comercial foarte bun, fiind situată într-o zonă cu o afluență foarte mare de turiști și localnici, această afacere la cheie deține rețeta succesului pentru orice restaurant contemporan: un decor cald, care invită la relaxare, preparate delicioase și sănătoase și deschidere ideală către public.

Informații detaliate

Domeniul de activitate : Alimente și restaurante
Inventar aproximativ : 50000
Suport si training : Da
Număr de angajați : 6
Motivul vânzării : Lipsa timp.