Magazin alimentar profitabil de vânzare, situat în zona centrală a orașului

Afacere la cheie Brașov
Oraș : Brasov
Județ : Brasov
Preț de vânzare : 30000
Profitul Anual : 117736
CA Anuală : 1000360

Vă propunem spre vânzare o afacere la cheie, situată în zona veche a orașului Brașov, într-o zonă rezidențială, cu flux mare de trecători.

Listarea de față se compune dintr-un magazin alimentar de proximitate, situat în zona ultacentrală a Brașovului, având o clientelă stabilă și fidelă, încasări consistente și un rulaj mare de marfă.

Istoria magazinului a început acum aproape 30 de ani, acesta deschizându-și porțile pentru clienți încă din anul 1992, în contextul liberalizării pieței economice și creării unei economii naționale de piață, bazată pe consum și rulaj financiar privat.

Legat de această afacere la cheie, mai putem menționa aici și faptul că spațiul în care funcționează magazinul este amenajat în stil medieval, respectând cerințele arhitecturale ale zonei în care se află.

În ceea ce privește dotările magazinului, acesta are un circuit de autoservire bine gândit, marfa fiind organizată atent, pe categorii de produse. Mobilierul din interiorul magazinului este compus din câteva rasteluri cu rafturi metalice, ce imprimă locului o notă modernă, precum și o insulă centrală, care delimitează circuitul cumpărătorilor prin magazin.

Este important să precizăm și faptul că proprietarul a investit constant în această această afacere la cheie, care, deși activează de foarte mulți ani, este dotată cu mobilier și facilități moderne, dintre care menționăm aici sistemul de supraveghere video a incintei, posiblitatea efectuării plăților cu cardul la POS-ul de vânzare cu gestiune online, cititorul de coduri de bare în masă și pistol, calculator pentru vânzare, calculator de gestiune și imprimantă pentru etichete cu coduri de bare. Astfel, magazinul este dotat cu toate echipamentele necesare pentru administrarea cât mai eficientă a activității zilnice.

Spațiul în care funcționează magazinul este compus din sala principală de servire, o magazie, un birou și un grup sanitar.

De asemenea, această afacere la cheie nu are datorii și se predă noului proprietar cu un contract de închiriere, încheiat pentru o sumă lunară avantajoasă. Marfa aflată în stoc la momentul tranzacționării afacerii se achită separat, iar magazinul are un regim de lucru cu program non-stop.

Informații detaliate

Domeniul de activitate : Alimente și restaurante,Comerț cu ridicata și distribuitori
Finanțarea vânzătorului/bănci : 10000
Inventar aproximativ : 60000
Suport si training : da
Număr de angajați : 4
Cifră de afaceri din anii anteriori : 1000000
Motivul vânzării : Pensionarea Proprietarului