Covrigărie la cheie în Brasov

Afacere la cheie Brașov
Oraș : Brasov
Județ : Brasov
Preț de vânzare : 16500

Astăzi vă propunem spre vânzare o afacere la cheie aflată în Brașov, care activează în domeniul alimentației publice și se află într-o zonă propice activităților de acest tip. 

Patiseria/covrigăria de vânzare are un flux constant de clienți, comercializând preparate proprii, produse chiar în incinta patiseriei. Covrigii, pateurile și micile gustări nu sunt iubite doar la New York, ci și în Brașov! Toate statisticile realizate până acum pun în lumină faptul că românii se află printre cei mai mari consumatori de pâine, covrigi și produse de patiserie. De accea, o investiție într-o astfel de afacere se dovedește profitabilă, întrucât piața de desfacere este generoasă și fluxul de producție poate fi adaptat constant cererii.

În plus, această afacere la cheie este poziționată într-o zonă a orașului Brașov cu circulație pietonală intensă, având un vad comercial foarte bun. Servind produse proaspete, de calitate și iubite pe piața locală, această afacere la cheie, de tipul patiserie/covrigărie, este alegerea ideală pentru orice antreprenor care își dorește o investiție profitabilă.

În ceea ce privește specificațiile tehnice ale patiseriei de vânzare, menționăm aici faptul că spațiul de producție este complet utilat cu echipamente profesionale, care asigură eficiența fluxului de producție. Dintre dotările aflate pe inventarul patiseriei, menționăm aici:

  • cuptor pentru covrigi, marca Zanolli cu bandă de 130/40, acționată digital;
  • cuptor pentru patiserie și dospitor pentru aluaturi, având o capacitate de 12 tăvi;
  • malaxor cu o capacitate de 60 de litri;
  • frigider special pentru tăvi de dimensiunea 60/40;
  • rastel pentru tăvi;
  • opăritor pentru covrigi;
  • mese de lucru de inox;
  • mobilier și vitrină pentru comercializarea produselor finite.

De asemenea, merită să menționăm că toate echipamentele folosite în procesele de preparare și comercializare a produselor de patiserie respectă toate standardele din domeniu și au fost utilizate conform normelor și indicațiilor producătorilor.

În fine, această afacere la cheie are deja o clientelă fidelă, ceea ce face ca această investiție să fie una profitabilă pentru antreprenorii în căutare de business viabile. 

Informații detaliate

Domeniul de activitate : Alimente și restaurante
Inventar aproximativ : 10000
Suport si training : Da
Număr de angajați : 3
Motivul vânzării : Lipsa de timp pentru administrarea acestei afaceri