Afacere la cheie în Timișoara - restaurant deosebit, situat în centrul istoric al orașului

Afacere la cheie Timișoara
Oraș : Timisoara
Județ : Timis
Preț de vânzare : 38000
Profitul Anual : 136366
CA Anuală : 813151

Astăzi vă propunem spre vânzare o afacere la cheie situată în Timișoara, în zona centrului istoric. 

Restaurantul la cheie este o afacere profitabilă, care a crescut de la an la an, încă de la începutul activității.   

Situat în centrul Timișoarei, într-o zonă deosebit de circulată, care atrage majoritatea turiștilor care ajung în oraș, restaurantul propune un meniu de inspirație internațională, servind mai ales preparate cu o savoare autentic italiană. Meniul și rețetele au fost concepute de către unul dintre cei mai cunoscuți chefi din România.

Localul are o capacitate de 34 de locuri situate la interior, precum și o terasă frumos amenajată. Pe lângă spațiile pentru servirea clienților, restaurantul mai dispune și de o bucătărie dotată și utilată cu toate echipamentele necesare, precum și câteva camere conexe pentru depozitare și un birou pentru personalul administrativ. În interior, spațiul de servire se desfășoară pe o suprafață generoasă, de 64 mp.

Această afacere la cheie este funcțională încă din 2015 și se predă noului proprietar împreună cu firma care îl deține. Toate actele necesare funcționării firmei și restaurantului sunt actualizate la zi, iar compania nu are datorii la bugetul local sau către bănci. Locația în care funcționează restaurantul nu se află în proprietatea firmei, ea fiind închiriată pentru un preț foarte bun, comparativ cu celelalte chirii din zona centrală a Timișoarei.

Restaurantul la cheie este situat într-o zonă cu vad comercial deosebit de bun, iar cumpărarea acestuia este o oportunitate de investiție excepțională, mai ales dacă luăm în calcul faptul că localul este situat în zona pietonală, care va cunoaște un aflux crescut de turiști, datorat faptului că Timișoara va deveni în 2021 Capitală Culturală Europeană. Astfel, turismul va putea armotiza în scurt timp investiția. 

Restaurantul este conceput ca o afacere de familie și toate datele fiscale sunt verificabile, iar pretul de vânzare este de 38.000 de euro, ușor negociabil.

Informații detaliate

Domeniul de activitate : Alimente și restaurante
Inventar aproximativ : 100000
Suport si training : Da, o luna de zile
Număr de angajați : 2
Cifră de afaceri din anii anteriori : 360000
Motivul vânzării : Probleme In viata personala a proprietarilor