Afacere la cheie în Brașov - restaurant spațios, pentru evenimente, situat în zona centrală a orașului

Afacere la cheie Brașov
Oraș : Brasov
Județ : Brasov
Preț de vânzare : 80000
Profitul Anual : 47000
CA Anuală : 535000

Vă prezentăm o afacere la cheie cu foarte mare potențial investițional, având un bogat istoric în spate.

Restaurantul la cheie se află în Brașov, chiar în zona centrală a orașului, are toate autorizațiile valabile și nu are datorii către bugetul local sau către bănci.

De asemenea, restaurantul este cunoscut în zonă, mai ales ca local pentru nunți, botezuri sau alte evenimente care presupun un număr destul de mare de invitați. Locația este ideală pentru astfel de evenimente și datorită accesului auto facil și apropierii de obiectivele turistice de interes major din zona istorică a orașului (Biserica Neagră, Piața Sfatului, strada Republicii).

În ceea ce privește structura acestei afaceri la cheie, menționăm aici că spațiul interior este deosebit de generos și amenajat cu bun gust, într-o paletă cromatică primitoare și odihnitoare. Capacitatea totală a localului este de 225 de locuri, distribuite în 3 săli spațioase. Astfel, clienții localului pot închiria numai o sală, sau chiar întreg restaurantul, în funcție de nevoi. Mai mult, există posibilitatea de a modifica avizul ISU, astfel încât localul să dețină autorizație pentru o capacitate maximă de până la 320 locuri.

În plus, pe lângă domeniul de activitate în organizarea de diverse evenimente cu număr mare de participanți (mese festive, nunți, botezuri petreceri corporate, etc.), există o posibilitate reală și fezabilă de a oferi servicii de catering pentru companii sau alți clienți. 

Această afacere la cheie prezintă numeroase avantaje (locația bună, istoricul și experința bogată a personalului, renume pozitiv în oraș), însă poate cel mai grăitor dintre toate este faptul că actualul proprietar nu dorește neapărat vânzarea în proporție de 100% a restaurantului, fiind deschis posibilității de asociere, urmând să păstreze 10% dintre acțiunile firmei. Această deschidere a actualului proprietar către păstrarea unei părți din afacere denotă gradul ridicat de încredere în șansele de reușită și de creștere a profiturilor restaurantului în viitorul apropiat.

Informații detaliate

Domeniul de activitate : Alimente și restaurante
Inventar aproximativ : 10000
Suport si training : Da
Număr de angajați : 5
Cifră de afaceri din anii anteriori : 500000
Motivul vânzării : Proprietarul are mai multe afaceri