Afacere de vânzare - rotiserie portugheza pe carbuni

Afacere de vânzare rotiserie profitabilă București
Oraș : Sector 1
Județ : București
Preț de vânzare : 50000
Profitul Anual : 624000
CA Anuală : 1560000

Vă prezentăm o afacere de vânzare cu un concept deosebit, încărcat de istorie și cunoscut în toată lumea. Porto Gallo este o modalitate unică de a prepara pui rotisat pe cărbuni, obicei adus la Montreal de către imigranții portughezi. După ani de cercetări, testarea nesfârșită a rețetelor, vizitarea comunității portugheze din Montreal și căutarea grătarului portughez perfect, faimosul „churrasqueira”, actualul proprietar al afacerii a reușit, în cele din urmă, să aducă în România gustul autentic de pui pe cărbuni.

Această afacere de vânzare este situată într-o locație deosebită din București, având un vad de clienți deja format, intrucât, timp de cinci ani, în același spațiu a funcționat o autoservire, iar de câteva luni as-a deschis această franciză portugheză.

Locația este înconjurată de numeroase clădiri de birouri, cu foarte mulți angajați, care iau masa zilnic în acest restaurant. Pentru perioada imediat următoare, există posibilitatea avizării de către Primăria Capitalei pentru o terasă de aproximativ 20 mp.

În ceea ce privește performanța financiară a afacerii, încă de la deschidere, veniturile acesteia s-au situat, în medie, la 4500 lei/zi, cu o marjă a profitului de aproximativ 40%.

Rotiseria este amenajată și dotată cu toate echipamentele necesare, în conformitate cu standardele de performanță și calitate impuse de francizor, valoarea inițială a investiției fiind de 55.000 euro.

În plus, firma deține toate autorizațiile de funcționare și nu are datorii la bugetele de stat sau locale.

Pentru operarea afacerii în cele mai bune condiții, sunt necesari 5 angajați (4 direct productivi și 1 manager). Astfel, se asigură funcționarea full time a restaurantului, pe tot parcursul săptămânii.

În ceea ce privește posibilitățile viitorului proprietar al acestei afaceri de vânzare, menționăm aici faptul că veniturile de aproximativ 130.000 lei / lună permit o recuperare a investiției în mai puțin de un an.

Informații detaliate

Afacere stabilită în data de : 01-05-2018
Inventarul inclus în preț : Nu
Inventar aproximativ : 60000
Suport si training : Da
Număr de angajați : 5
Motivul vânzării : Reprofilare