Păstrăvărie de vânzare. Păstrăvăria de vânzare este profitabilă, însoțită de proprietate imobiliară, situate într-o zonă turistică

Păstrăvărie de vânzare
Oraș : Brasov
Județ : Brasov
Preț de vânzare : 800000
Profitul Anual : 343306
CA Anuală : 968307
Patrimoniu Imobiliar : 200000

Vă propunem spre vânzare o păstrăvărie situată într-una dintre cele mai frumoase zone ale Transilvaniei, aflată în plină dezvoltare agroturistică.

Păstrăvăria de vânzare este însoțită de un teren aflat în proprietate personală, ambele situate în zona Vama Buzăului, județul Brașov, la aproximativ 45 de kilometri de centrul orașului Brașov.

Vama Buzăului este una dintre cele mai pitorești zone din preajma Brașovului, turiștii fiind atrași aici de liniștea locurilor, de peisajele de vis create de zona sălbatică a masivului Ciucaș, dar și de câteva obiective turistice deja devenite celebre - Rezervația de Zimbri și Cascada Urlătoare. Astfel, această afacere la cheie se bucură de un mare potențial de dezvoltare, prin extinderea sferei de activități către serviciile turistice. Spre exemplu, pe terenul pe care se află păstrăvăria, viitorul proprietar al acesteia va găsi loc suficient pentru amplasarea unui restaurant sau a unei mici pensiuni agroturistice, ambele foarte apreciate de turiști.

Legat de păstrăvăria de vânzare, menționăm aici caracteristicile tehnice și detaliile administrative:

  • capacitatea de producție a păstrăvăriei este de 50 de tone de păstrăv pe an;
  • terenul pe care se află păstrăvăria se întinde pe o suprafață de 6 hectare;
  • păstrăvăria are în componență 10 bazine pentru pește, dintre care 6 din beton și 4 din pământ;
  • păstrăvăria dispune și de o hală de incubație pentru puiet;
  • există un depozit special pentru hrana peștilor;
  • în plus, pe același teren de află și o casă cu 3 camere, bucătărie și baie.

În plus față de cele prezentate anterior, menționăm că mai există încă un bazin betonat, de dimensiuni mai mici, destinat păstrării peștilor pentru vânzare.

Această afacere la cheie are numeroase avantaje (capacitatea mare de producție, amplasarea într-o zonă turistică, dar în apropierea unui oraș mare, suprafața generoasă a terenului, căruia i se adaugă și un imobil construit), dar pentru pasionații de acvacultură, probabil că cel mai grăitor avantaj va fi acela al ciclului de producție complet, care permite maturizarea peștilor de la puiet la adult și astfel asigură controlul deplin asupra calității produsului finit.

Pentru a pune și mai tare în lumină acest avantaj al acestei afaceri de vânzare, menționăm aici faptul că păstrăvăria de vânzare se alimentează cu apă rece care, într-adevăr, mărește perioada de creștere cu o săptămână, dar crește foarte mult calitatea cărnii peștilor.

Așadar, această afacere la cheie este ideală pentru antreprenorii care își doresc să investească într-o oportunitate profitabilă și cu posibilități excelente de dezvoltare către alte domenii economice.

Informații detaliate

Domeniul de activitate : Agricultura
Inventar aproximativ : 500000
Suport si training : Da
Număr de angajați : 2
Cifră de afaceri din anii anteriori : 880000
Motivul vânzării : Pensionarea Proprietarului