Vând spălătorie auto, profitabilă și stabilă

 Spălătorie auto profitabilă
Oraș : Brasov
Județ : Brasov
Preț de vânzare : 30000

Astăzi vă propunem spre achiziție o spălătorie auto, situată într-o zonă cu vad comercial foarte bun, intens circulată. 

Listarea de față se compune dintr-o spălătorie auto, echipată și utilată modern, cu toate cele necesare unei bune desfășurări a activității zilnice. 

În prezent, spălătoria auto funcționează într-o hală închisă, ceea ce permite executarea operațiunilor zilnice în bune condiții pentru angajați, indiferent de condițiile meteo de afară.

Această afacere la cheie este dotată cu 6 posturi de spălare, parcare pentru autoturismele aflate în așteptare, precum și sală de așteptare și recepție pentru clienți. De asemenea, toate echipamentele folosite de către personalul spălătoriei auto fac parte din gamele profesionale, iar o parte dintre ele sunt noi, fiind achiziționate de curând.

În ceea ce privește clientela acestei afaceri la cheie, menționăm aici faptul că spălătoria auto are încheiate contracte de tip abonament cu mai multe companii locale, ai căror angajați își pot spăla periodic autoturismele de serviciu la această spălătorie. Astfel, indiferent de numărul clienților ocazionali, spălătoria are venituri constante.

De asemenea, această afacere la cheie funcționează conform normelor legale în vigoare, având toate avizele și autorizațiile valabile și aduse la zi.

În plus, deja nu mai este niciun secret faptul că succesul unei afaceri depinde în mare parte de locația ei, axiomă care lucrează în avantajul clar al acestei spălătorii, deoarece aceasta este situată într-o zonă intens circulată, rezidențială, fiind astfel foarte ușor accesibilă clienților care trec prin cartier. De asemenea, un alt avantaj major este faptul că în acea locație a funcționat o spălătorie auto timp de foarte mulți ani, astfel că această afacere la cheie este deja parte integrată a comunității în care activează. 

În fine, ținând cont de faptul că Brașovul are o creștere continuă a populației și implicit a numărului de mașini, este clar că, în viitor, serviciile curățare și întreținere auto vor fi din ce în ce mai căutate. Așadar, o investiție într-o astfel de afacere se poate dovedi deosebit de profitabilă!

Informații detaliate

Domeniul de activitate : Afaceri prestatoare de servicii
Inventarul inclus în preț : da
Inventar aproximativ : 100000
Suport si training : da
Număr de angajați : 10
Motivul vânzării : Proprietarul are mai multe afaceri