Vânzare afacere magazin online cărți de vizită și agende personalizate + brand eKarioka

Vânzare afacere magazin online cărți de vizită și agende personalizate + brand eKarioka
Afacere de vânzare listată de proprietar
For Sale By Owner
FSBO
N/A
N/A
N/A
Preț de vânzare: 100.000 EURO
CA Anuală: N/A
Total Patrimoniu Imobiliar N/A
Profit din exploatare (EBITDA) N/A
Județ / Localitate: București
Țara: Romania

Scurtă descriere

Pachetul de vânzare include:

1. Site https://www.carti-vizita-online.ro/, dezvoltat pe platforma Magento. Poziționare pe prima poziție în rezultate google.ro, pentru cuvintele „carti de vizita”, „carti de vizita online” si alte cuvinte cheie.

2. Cca. 1000 de template-uri realizate de creativii seniori - editabile și urcate deja în site.

3. Site agende ți promoționale: https://promotionale.ekarioka.ro/, dezvoltat pe platforma Magento

4. Blog eKarioka https://blog.ekarioka.ro/ 5. Domeniile: carti-vizita-online.ro, ekarioka.com, ekarioka.ro, e-karioka.ro

6. Brandul eKarioka (înregistrat la OSIM și la OHIM pentru țările UE și UK)

7. Printer digital hybrid MGI Meteor - poate tipari digital pe cea mai mare gamă de cartoane speciale și pe plastic. Are soft și server de RIP Efi Fiery pentru procesarea culorilor și a fost instalat în 2014, având doar 700.000 de printuri.

8. Ghilotină hidraulică Guowei 67 cm

9. Echipament de laminare/plastifiere VIVID Matrix.

Valoarea totală a investiției inițiale a fost de cca. 350.000 euro.

Produse și servicii

Prețul nu este negociabil și nu include TVA.
Costul total al investiției pentru pachetul oferit a fost de peste 350.000 euro, fără să avem în vedere costul de nou al echipamentelor, costurile de înregistrare OSIM/OHIM, costul realizării corporate ID eKarioka și nici cât se poate obține pentru un domeniu premium precum carti-vizita-online.ro.
Website-ul este dezvoltat pe platforma Magento – cea mai stabilă și pro platformă de ecommerce și are integrate următoarele: Fan Courier, Mobilpay, Mailchimp, Chat live twalk, popup marketing, Yoast SEO, Plugin Cache, Remarketing, etc.
Beneficiază de poziționare foarte bună în google pentru mai multe cuvinte cheie și SEO on page, realizat la nivel profesional (optimizare active, viteză de încărcare, denumiri meta, etc).
Tamplate-uri grafice – 1000 de modele editabile și peste 200 de cartoane standard și speciale, urcate de colegii noștri prin panoul de admin.
Termeni și condiții juridice, analizate și îmbunătățite conform legislației pe parcursul a mai bine de 6 luni de zile, împreună cu avocatul nostru. Oferă avantajul că se poate dezvolta platforma pentru contributori graficieni (sistem royality gen shutterstock.com), astfel încât să poată fi adaugate fără costuri, noi tamplete-uri în mod constant.

Piață și potențial de dezvoltare

Cu un marketing adecvat și consecvent, prețurile afișate acum în site-ul nostru pot fi mărite în condiții de piață cu procente între 100% si 200%. Tot prin marketing se pot gândi oferte de upsell, astfel încât să fie vândute cărți de vizită cu finisaje speciale.

Descarcă Teaser

Invalid Input

În procesul de mediatizare a unei afaceri pentru vânzare, păstrarea confidențială a datelor acesteia și ale acționarilor, este o obligativitate profesională a persoanei care face acestă mediatizare.
Ca atare, câmpurile de date marcate cu N/A se pot divulga numai în urma semnări unui Acord de Confidențialitate (NDA)

Informații detaliate

Afacere stabilită în data de N/A
Cifră de afaceri din anii anteriori N/A
Marcă comercială N/A
Fond comercial N/A
Finanțarea vânzătorului/bănci N/A
Inventar aproximativ N/A
Inventarul inclus în preț Da
Suport si training Da
Motivul vânzării N/A