Vânzare afacere în domeniul reciclării deșeurilor

Vânzare afacere în domeniul reciclării deșeurilor
Afacere mediatizată de Business Broker TradeX
Expert broker de afaceri
Leonard Ciubotaru
Galați
+40 742 067 000
Preț de vânzare: 1.550.000 EURO
CA Anuală: 4.740.373 RON
Total Patrimoniu Imobiliar 800.000 EURO
Profit din exploatare (EBITDA) 1.117.881 RON
Județ / Localitate: Galati
Țara: Romania

Scurtă descriere

Companie cu vastă experiență și vechime în domeniul reciclarii. Oportunitate într-un domeniu aflat într-o continuă dezvoltare-Reciclarea Deșeurilor și Protecția Mediului!
Companie recunoscută pe piața deșeurilor prin seriozitate și calitatea serviciilor,cu o vechime de peste 13 ani în acest domeniu ,bine pozitionată pe nișa în care activează cu succes.

Există unele afaceri care apar uneori la vânzare și nu trebuiesc ratate. Aceasta este una dintre ele. Creșterea permanentă a cifrei de afaceri anuale,a numarului de clienți,vechimea afacerii și a personalului implicat,toate acestea converg spre prezenta oportunitate.

Produse și servicii

În prezent, compania desfășoară activitatea de colectare și valorificare a deșeurilor .Acestea sunt valorificate către reciclatori finali ,respectând standardele de calitate impuse.

Compania desfașoară activitate de consultanță susținută pentru conștientizarea avantajelor colectarii selective,find prezentă inclusiv în mediul online. Există proiecte în desfășurare în parteneriat cu instituțiile de stat pentru conștientizare,mediatizare și colectare selectivă.
Există de asemenea contracte cu lanțuri mari de supermarketuri ca și generatori de deșeuri.

Compania asigură prestarile de servicii de colectare, valorificare deșeuri deținând toate autorizațiile necesare, precum și certificari ISO.
Anual compania se situează în topul firmelor din industria reciclării demonstrând prin cifrele companiei potențialul de dezvoltare în acest domeniu.

Operațiuni

Operatională începând cu anul 2010, a avut o creștere organică datorită calitatii serviciilor oferite. Parteneriatele societății sunt întemeiate pe încredere și viziune pe termen lung, pe seriozitatea și calitatea serviciilor oferite. În acest context, compania desfășoară relații contractuale cu peste 400 persoane juridice și 15000 persoane fizice.

În prezent societatea are încheiate parteneriate cu companii de top,lanțuri de magazine,persone juridice care se erijeaza în parteneri cu vechime și cu flux constant.

Compania acopera cu succes o zona geografica considerabila, desfasurand activitate in Bucuresti, Galati, Braila, Iasi și Brasov.

Active tangibile și intangibile

Obiectivul este de a oferi cumpărătorului 100% din pachetul de acțiuni, iar actuala conducere va sprijini tranziția către noii proprietari și va oferi suport dacă este necesar.

Vânzarea completă a afacerii include valoarea bunului imobiliar constând în teren în suprafață de 11000 mp, cu o hală de 1150 de mp evaluată la un preț de 800.000 euro și anexe 150 mp.
De asemenea este inculs în prețul de vânzare flota de masini,toate utilajele necesare desfășurării activitații și platforma online.
Personalul loial companiei,cu experiența în activitate aduc un plus de siguranță îin condițiile economice actuale.

Piață și potențial de dezvoltare

Optimiști în legătură cu potențialul fantastic de creștere al acestei afaceri, ea se poate extinde relativ ușor în viitor prin extindere teritorială, marketing și inovare.

Piața industriei de reciclare s-a aflat pe un trend ascendent în ultimii ani, ajungând în acest moment la cifre de afaceri de peste 300 milioane euro anual, în conditiile în care România se află pe ultimele locuri în Europa la capitolul reciclării , potențialul de creștere fiind exponențial pentru urmatorii ani.

Descarcă Teaser

Invalid Input

În procesul de mediatizare a unei afaceri pentru vânzare, păstrarea confidențială a datelor acesteia și ale acționarilor, este o obligativitate profesională a persoanei care face acestă mediatizare.
Ca atare, câmpurile de date marcate cu N/A se pot divulga numai în urma semnări unui Acord de Confidențialitate (NDA)

Informații detaliate

Afacere stabilită în data de 10-07-2010
Cifră de afaceri din anii anteriori 4.740.373 RON
Marcă comercială 300.000 EURO
Fond comercial 100.000 EURO
Finanțarea vânzătorului/bănci 319.000 EURO
Inventar aproximativ 9.500 EURO
Inventarul inclus în preț Da
Număr de angajați 24
Suport si training Da
Motivul vânzării Pensionarea administratorului