Afacere de vânzare în Brașov - pensiune și restaurant profitabile, la cheie

Afacere de vânzare Brașov
Oraș : Brasov
Județ : Brasov
Preț de vânzare : 1350000

Vă prezentăm o afacere de vânzare în Brașov: un Complex turistic, alcătuit din 6 case tip vilă și un restaurant, fiind amplasat la doar 30 de minute (30 km) de centrul orașului Brașov.

Complexul este catalogat la 4 stele și este desfășurat pe 4000 mp, cuprinzând toate utilitățile necesare. Finisajele sunt importate din Spania și Italia, iar mobila din camere este executată la comandă. Cele 6 vile au în total 18 camere, până la 48 de locuri de cazare, și un restaurant complet utilat cu cele mai noi tehnologii HoReCa, convectomat la linii de gătit, echipamente frigorifice etc..

Această afacere de vânzare are o suprafață totală desfășurată de 4000 mp, iar suprafața construită este de 1590 mp. Întregul teren este împrejmuit cu gard de beton cu o înălțime ce variază între 2.40-2.85 m (300 metri liniari).

Plasate într-un peisaj de vis și o zonă foate liniștită, vilele sunt dotate cu:

  • parter cu living și șemineu cu flacără deschisă
  • baie și bucătărie
  • la etaj, 3 camere duble mobilate cu paturi matrimoniale king size, șifonier, birou,TV Led, balcoane și terasă
  • tot la etaj se regăsește și o altă baie
  • utilități racordate individual

După cum spuneam mai sus, afacerea de vânzare include și restaurantul complexului, care este utilat cu cele mai noi tehnologii HoReCa, având capacitatea de a asigura o experință culinară a cel mai înalt nivel. De asemenea, complexul deține 5 stașii de epurare (euro 5) pentru apele menajere și totodată dispune de fabrică proprie de apă (puț forat, tanc tampon 10 m3, grup pompare, stație de dedurizare cu tanc de sare, sterilizatoare, calculatoare de control).

Aleea principală, locurile de parcare, aleile pietonale și trotuarele sunt pavate, iar toate apele pluviale sunt canalizate prin pământ. Această afacere de vânzare reprezintă o investiție ideală pentru antreprenorii care își doresc să aibă activitate în domeniul turismului!

Informații detaliate

Domeniul de activitate : Turism: Hotel, Pensiune