Afacere de vânzare - hotel profitabil, situat chiar în centrul istoric al Brașovului

Afacere de vânzare Brașov
Oraș : Brasov
Județ : Brasov
Preț de vânzare : 1500000
CA Anuală : 590000
Patrimoniu Imobiliar : 980000

Vă propunem o afacere de vânzare care a evoluat sub deviza „Confort și Ospitalitate la tarife accesibile!”.

Pensiune și hotel în centrul istoric al Brașovului, într-o zonă încărcată de istorie, situat la cca. 150 de metri de Piața Sfatului și Biserica Neagră, la poalele Muntelui Tâmpa, în imediata apropiere a Străzii Republicii (principala arteră comercială pietonală a orașului, cu numeroase magazine, baruri și cafenele, prima zonă turistică a Transilvaniei și a României).

Camerele sunt mobilate în stil clasic și modern, având toate dotările din categoria de 3 și 4 stele. Locația are curte interioară și grădină, care se întinde până sub zidul vechii cetăți, cu panoramă spre muntele Tâmpa.
Amplasarea ultracentrală face posibilă vizitarea cu ușurință de către turisti a principalelor puncte de interes istoric, cum ar fi: Biserica Neagră, Piata Sfatului, Poarta Ecaterina, Prima Școală Românească, Turnurile Alb și Negru, Bastioanele Vechii Cetăți, Muntele Tâmpa, zona de agrement, muzeele istorice, etc..

Hotelul este în funcțiune și are un portofoliu de clienți stabili, având un grad de ocupare de 80%. Dispune de 9 camere și 10 băi.

Momentan, se construiesc un apartament + mansardă, noua suprafață de construcție întinzându-se pe 120 mp

În afară de suprafața construită, hotelul dispune de o grădină pe o suprafață de 400 m la baza Muntelui Tâmpa, cu o panoramă deosebită până la zidul vechii cetăți a orașului
Locația a fost recent complet renovată și modernizată și este clasificată la 3 și 4 stele.

Iată câteva detalii tehnice despre această afacere de vânzare:

  • Suprafața construită utilată: 850 mp
  • Suprafață teren 820 mp
  • Suprafață curte: 150 mp
  • Suprafață gradină: 400 mp
  • Structură de rezistență: cărămidă, beton, fier, lemn
  • Utilități: Sistem încălzire centrală proprie, calorifere
  • Utilități generale: centrală telefonică; climatizare, aer condiționat, centrală proprie, acces internet, fibră optică, WI/FI
  • Dotări: contorizare, apometre, contor căldură, contor gaz metan, sistem de alarmă, supraveghere totală, senzori de fum, video interfon, acces cu cardul, cafenea/restaurant, curte, grădină până sub zidul cetății. 

Proprietatea are toate autorizațiile și avizele pentru funcționarea unui hotel de 3 stele, iar intabularea este actualizată. Afacerea de vânzare se tranzacționează liberă de sarcini.

Informații detaliate

Domeniul de activitate : Turism: Hotel, Pensiune
Inventarul inclus în preț : da
Inventar aproximativ : 230000
Suport si training : Da
Motivul vânzării : Alte interese de afaceri