Pensiune profitabilă de vânzare în Delta Dunării

Pensiune de vânzare, Delta Dunării
Oraș : Bestepe
Județ : Tulcea
Preț de vânzare : 620000
Profitul Anual : 82548
CA Anuală : 179446
Patrimoniu Imobiliar : 273000

Oferta propusă spre cumpărare reprezintă o pensiune de vânzare într-una dintre cele mai populare zone turistice ale țării: Delta Dunării- o zona de piață în care numărul de clienți se menține în creștere anual.

Specificaţiile afacerii:

Pensiunea este așezată pe Brațul Sfântul Gheorghe, accesul fiind posibil direct cu mașina, iar cel mai apropiat centru urban se află la 18 km - orașul Tulcea. 

Ansamblul pensiunii de vânzare este realizat dintr-un imobil cu parter, două etaje și mansardă.

Construcția a fost începută în anul 2009 pe structură de stâlpi și grinzi de beton, cu pereți de BCA și tâmplărie PVC cu geam termopan. Suprafața construită este de aproximativ 950 mp (prețul de vânzare pe piață este de 550 eur/mp construit și 730 eur/mp util).

De asemenea, pensiunea beneficiază de toate utilitățile: apă curentă, electricitate, fosă septică și panouri solare pentru apă caldă, stație de dedurizare a apei și sistem de filtrare cu osmoză inversă.

Dată în folosință în anul 2016, locația oferă azi clienților săi un ambient modern și confortabil, într-un cadru natural unic. 

Clasificată la 3 stele, pensiunea este compartimentată astfel: 

În zona parterului regăsim recepția, zona de restaurant și bar, care beneficiază și de două terase frumos reliefate. Restaurantul este complet utilat, cu toate dotările și funcțiunile și deservește atât pensiunea cât și turiștii care vin în vizită.

La etajele curente regăsim 14 camere: 8 camere cu pat dublu, 3 camere de familie (2 încăperi desparțite de un semizid - 1 pat matrimonial + 2 paturi pentru 2 persoane), 1 cameră pentru 3 persoane (2 paturi pentru 2 perosane și 1 canapea extensibilă), 1 cameră twin, 2 paturi pentru 1 persoană și 1 apartament independent, cu intrare separată și bucătărie proprie, complet utilat și amenajat. Toate camerele beneficiază de baie proprie, balcon, aer condiționat și TV. Zona mansardei are o frumoasă terasă, care oferă un adevărat spactacol natural. Aici sunt 2 camere de familie (1 pentru 3 persoane și o cameră pentru 4 persoane).

Întregul amplasament se întinde pe o suprafață de 2772 mp, așezați terasat unde regăsim: piscină, terenul de joacă, foișor, loc de joacă pentru copii și o parcare foarte mare, pentru 20 de mașini. 

Printre activitățile de diferențiere față de concurenții săi, afacerea prestează servicii precum: 

Activități la curte

Piscină, loc de joacă pentru copii, zona pentru foc de tabără, grătar

Tur cu barca organizat în Delta Dunării (o zi)

Tur organizat de mânăstiri: Celic Dere, Cocoș, Saon și Monumentul Eroilor (o zi)

Tur de vizitare a cetăților dobrogene:

Cetatea Enisala, Cetatea Troesmis

Plimbări cu bicicleta prin pădusre

Vizite la obiective turistice: Muzeul satului Deltei (aflat la intrarea în Tulcea)

Lacul Iacob, deal și călărie (cu rezervare prealabilă).

Fundamentarea oportunității investiției

Un aspect important al întregului proces de livrare a serviciilor este faptul că un nou proprietar îl poate adopta și continuă cu ușurință în scopul gestionării cu succes al afacerii, beneficiind totodată de personal și management bine pregătit.

În ceea ce privește perfomanța economică a acestei pensiuni de vânzare, menționăm aici faptul că această este deosebit de profitabilă, înregistrând venituri constante și fiind capabilă să acopere costurile și cheltuielile cu veniturile realizate.

În prezent, această pensiune de vânzare din Delta Dunării este liberă de datorii, investițiile de modernizare realizându-se din fonduri proprii și fonduri europene nerambursabile. Rentabilitatea investiției este promovată totodată de noi posibilități de extindere a activității pe întreaga suprafață a terenului, beneficiind de un avantaj major prin faptul că actualul proprietar menține rundele de investiții, vizând sectorul de facilități și echipamente, și extinderea activității cu servicii de tip camping.

Activitatea acestei afaceri se transferă integral, împreună cu toate contractele de colaborare, atât cu agențiile de turism, precum și cele cu colaboratorii locali, baza de date de clienți (relația cu aceștia bazându-se pe ofertele afacerii), brand cunoscut și respectat în piață, cu prezență puternică offline și online (site propriu,pagină de Facebook, ș.a.), poziție bună în rezultatele căutării online și comentarii favorabile în recenzii și evaluări - 9.3 din 10.

Detalii despre tranziție

Business brokerul dedicat acestei oferte asigură potențialului investitor, prin acord de confidențialitate scris, dezvăluirea completă a tuturor informațiilor relevante despre afacere, printr-un Information Memorandum, Due Diligence, consultanță și asistență post-vânzare, în scopul transferului ofertei propuse.

Informații detaliate

Afacere stabilită în data de : 13-05-2016
Finanțarea vânzătorului/bănci : N/A
Marcă comercială : N/A
Fond comercial : 191000
Inventarul inclus în preț : Da
Inventar aproximativ : 4624
Suport si training : Da
Număr de angajați : 7
Cifră de afaceri din anii anteriori : 281279
Motivul vânzării : Evolutie profesionala si Dezvoltare