Pensiune de vânzare, profitabilă, în Cluj

Pensiune de vânzare în  Cluj
Oraș : Cluj-Napoca
Județ : Cluj
Preț de vânzare : 890000
Profitul Anual : 33819
CA Anuală : 154341
Patrimoniu Imobiliar : N/A
Vă prezentăm o oportunitate de investiție deosebită, localizată într-unul din cele mai prospere orașe ale României - Cluj Napoca. Astfel, propunem spre vânzare o proprietate extraordinară, care momentan funcționează ca pensiune, localizată în cartierul Borhanci, o zonă a orașului aflată în continuă dezvoltare.

Această pensiune de vânzare se desfășoară pe o suprafață utilă de 570 mp, cu regim de înălțime demisol, parter și două etaje. Organizarea interioară a pensiunii este următoarea:
  • 14 camere,
  • 14 băi,
  • 3 bucatarii,
  • 2 terase.

În prezent, clădirea pensiunii împărțită în două zone distincte: cea dedicată pensiunii, pe lângă care actualul proprietar a amenajat și locuința proprie.
Unul dintre avantajele clare ale acestei pensiuni de vânzare este faptul că aceasta poate fi recompartimentată cu ușurință, viitoarea organizare fiind complet dependentă de planurile și nevoile viitorilor proprietari. Astfel, cele două zone pot fi interconectate sau pot fi reconfigurate, obținându-se astfel 8 apartamente ce pot fi închiriate în regim hotelier sau pe termen lung.

Mai mult decât atât, această pensiune de vânzare din Cluj dispune și de 6 locuri de parcare, care pot fi suplimentate cu ușurință, amenajându-se alte câteva locuri în curtea imobilului.

De asemenea, pensiunea, prin configurația spațiului și posibilitățile de particularizare, este pretabilă pentru o gamă largă de activități, ceea ce oferă viitorului cumpărător o multitudine de variante de dezvoltare: se poate continua activitatea curentă, ca pensiune, sau poate funcționa ca sediu pentru o firmă de mărime medie, clinică medicală, grădiniță sau afterschool, facilități de cazare pentru vârstnici, birouri pentru firme mici și altele.

În ceea ce privește vecinătățile, menționăm aici că în imediata apropiere a pensiunii se află un club de recreere care are și bazin de înot, deschizându-se astfel oportunitatea unui parteneriat între proprietarul pensiunii și clubul; un centru de înfrumusețare popular în zonă, teren de fotbal, centru de echitație, grădiniță, cabinete veterinare, sală de sport și supermarket.

Tot în acesta zonă se va construi și noul Spital Pediatric Monobloc și Centrul de Excelență pentru Tratarea Cancerului, ceea ce va crește semnificativ numărul de oameni veniți din alte orașe, care vor avea nevoie de soluții de cazare în zonă.

În fine, pensiunea de vânzare din Cluj este o oportunitate de investiție excelentă pentru un antreprenor în căutare de diversificarea portofoliului personal sau pentru un investitor pasionat de turism. Afacerea are un potențial extraordinar de extindere prin diverse parteneriate cu punctele de atracție din zonă, diversificându-și astfel serviciile și devenind mai mult decât o simplă pensiune.

Informații detaliate

Afacere stabilită în data de : N/A
Finanțarea vânzătorului/bănci : N/A
Marcă comercială : N/A
Fond comercial : N/A
Inventarul inclus în preț : Da
Inventar aproximativ : N/A
Suport si training : Da
Număr de angajați : 1
Cifră de afaceri din anii anteriori : N/A
Motivul vânzării : Retragere din activitate