Afacere de vânzare: vilă clasificată 3 stele, situată în Mamaia Nord

Oraș : Năvodari
Județ : Constanța
Preț de vânzare : 1110000
Profitul Anual : 110000
CA Anuală : 220000
Patrimoniu Imobiliar : 1000000

Vă prezentăm o afacere de vânzare într-una dintre cele mai populare zone turistice de pe litoralul românesc, Mamaia Nord.

Această vilă de vânzare reprezintă locația ideală pentru petrecerea vacanței atât pentru cupluri, cât și împreună cu familia. Vila este situată chiar lângă plajă, cu diverse terase și cluburi în imprejurumi, dotată cu mobilier și facilități moderne. Vila este situată intr-un cartier nou, în dezvoltare de la an la an, aproape de plajă. În imediata apropiere a vilei există multiple posibilități de servire a mesei și de distracție. 
Amplasată la 250 de metri de plaja El Paradiso, această pensiune de vânzare dispune de o grădină cu facilități de grătar, acces gratuit la Wi-Fi și parcare privată. Camerele cu aer condiționat au balcon, TV cu canale prin cablu și baie privată cu duș și uscător de păr. Unele dintre unități oferă vedere la mare.

În plus, această pensiune de vânzare dispune și de o terasă și snack bar. Turiștii au posibilitatea de a-și prepara singuri mesele în bucătăria comună sau de a se relaxa în lounge-ul comun. Cel mai apropiat restaurant se află la 50 de metri, iar la alți 50 de metri există un magazin alimentar. Proprietatea se află la 500 de metri de clubul El Comandante și la 3 km de centrul stațiunii Mamaia. Orașul Constața este situat la 10 km.  Cuplurile apreciază în mod deosebit această locaţie. I-au dat scorul 8,6 pentru un sejur pentru 2 persoane pe booking.com.

Vila de vânzare are o clasificare de 3 stele și este compusă din clădiri - 730 mp suprafață construită, respectiv 550 mp suprafață utilă (prețul de vânzare pe piață este de 1000 eur/mp construit și 1300 euro/mp util). Vila a fost construită în anul 2015 din cărămidă porotherm, fațade placate cu polistiren de 10 cm, țigla Bramac, are atât puț propriu, cât și racord la rețeaua publică, panouri solare capacitate - 650 litri apă/oră (boilere 150 litri și 500 litri), gaz, apă, canalizare, electricitate.

Proprietatea cuprinde 10 camere duble (15-17 mp) și 3 apartamente (2 cu 2 camere cu supraf. 40 mp situate la ultimul nivel si unul cu 4 camere - parter - 110 mp), toate camerele au balcon, baie, mobilier pal, aer condiționat, TV, internet RCS-RDS, mochetă de trafic, loc pentru servit masa - terasa etaj. 1 - 60 mp., foișor cu bucătărie de vară, senzori de fum și amortizoare uși, toate autorizațiile necesare funcționării. Curtea este acoperită cu pavaje aproximativ. 300 mp.

În ceea ce privește perfomanța economică a acestei afaceri de vânzare, menționăm aici faptul că aceasta este deosebit de profitabilă, înregistrând venituri constante. În plus, afacerea nu are datorii și se transferă împreună cu toate contractele existente și baza de date de clienți.

Informații detaliate

Afacere stabilită în data de : 01-08-2015
Finanțarea vânzătorului/bănci : N/A
Marcă comercială : N/A
Fond comercial : 110000
Inventarul inclus în preț : Da
Inventar aproximativ : N/A
Suport si training : Da
Număr de angajați : 3
Cifră de afaceri din anii anteriori : 200000
Motivul vânzării : Relocare