Pensiune de vânzare în zona Bran - afacere stabilă și profitabilă

Pensiune de vânzare Bran
Oraș : Bran
Județ : Brașov
Preț de vânzare : 850000
Profitul Anual : 114624
CA Anuală : 1224800
Patrimoniu Imobiliar : 750000
Ideea acestei pensiuni de vânzare a încolțit acum 5 ani, când actualii proprietari au luat decizia de a achiziționa o pensiune la munte, cu potențial nevalorificat, pe care o puteau transforma într-un loc unic. De atunci, peste 4000 de oameni din toate colțurile lumii au vizitat și s-au relaxat aici, au fost primite premii și s-au scris articole internaționale despre magia care se întâmplă chiar în inimile și mințile oaspeților acestei pensiuni de vânzare.
Această pensiune este o afacere stabilă, care funcționează cu cheltuieli minime de marketing și în prezent nu are datorii. Sistemele și procedurile definite și bine gândite asigură viitorului proprietar o tranziție ușoară, fără probleme. În plus, proprietarii vor oferi viitorului cumpărător asistență timp de 6 luni după cumpărare, pentru a asigura o tranziție cât mai ușoară.
Date fiind restricțiile impuse din pricina pandemiei, în prezent există o cerere uriașă pentru tipurile de servicii oferite de această pensiune, existând deja rezervări viitoare și garanție de marketing extinsă.
Mai mult, viitorul proprietar are opțiunea de a construi o piscină, pentru care planurile au fost deja întocmite, precum și posibilitatea de extindere a capacității camerei.
În plus, pensiunea poate deveni semi-independentă (sau chiar independentă) din punct de vedere energetic, prin instalarea panourilor solare. De asemenea, există posibilitatea de a cumpăra 5 hectare de teren imediat adiacent proprietății, pentru extinderea și dezvoltarea acesteia, într-o zonă de interes în creștere la nivel local și internațional, care va fi deservită curând și de un aeroport internațional, aflat la numai la 45 de minute distanță.

Informații detaliate

Afacere stabilită în data de : 2012-06-07
Finanțarea vânzătorului/bănci : Nu
Marcă comercială : 35000
Fond comercial : 200000
Inventarul inclus în preț : Da
Inventar aproximativ : 500000
Suport si training : Da
Număr de angajați : 4
Cifră de afaceri din anii anteriori : 1923538
Motivul vânzării : Exit