Pensiune turistică cu 16 camere de vânzare - Afacere la cheie

Pensiune de vânzare Bran
Oraș : Brasov
Județ : Brasov
Preț de vânzare : 562909
Profitul Anual : 181598
CA Anuală : 751646
Patrimoniu Imobiliar : 243575

Oferta propusă spre vânzare cuprinde o afacere funcțională și purtătoare de profit din domeniul turismului. În prezent, activitatea se desfășoară conform planului adaptat la situația actuală de piață, reușind să își gestioneze foarte bine resursele alături de cei 7 angajați.

Managementul acestei afaceri poate fi transferat cu ușurință către orice nou proprietar, fiind asigurată viitorului cumpărător o perioadă de câteva luni pentru transferul de know-how prin sprijin și instructajul necesar.

Descriere generală

Pensiunea turistică cu 16 camere de cazare, restaurant, terasă, sală de jocuri, ciubăr exterior, poziționare într-o zonă deosebită, în jud. Brașov, lângă castelul Bran. 

Camerele sunt clasificate de Ministerul Turismului la categoria 3 stele și beneficiază de dotările acestei clase: baie proprie, tv, balcon, lenjerie albă, săpun. Camerele se deosebesc de alte locații turistice prin priveliștea de neegalat, toate camerele au balcon și beneficiază de vedere liberă spre masivele Bucegi sau Piatra Craiului.

Pensiunea este încadrată în Parcul Național Piatra Craiului.

Capacitatea de cazare: 24 de persoane - folosirea tuturor camerelor ca în regim de cameră dublă sau 30-32 persoane, folosind toate camerele la capacitatea maximă – triplă, respectiv apartament.

  • Restaurantul beneficiază de un spațiu mare, aerisit și o atmosferă plăcută.
  • Este împărțit în 2 săli cu o capacitate totală de 50 de locuri
  • Din ambele săli de restaurant se poate ajunge pe terasa acoperită, unde se poate servi masa.

Structura de cazare:

  • 4 camere duble;
  • 1 cameră dublă extra large (pat matrimonial + canapea extensibilă pentru 2 persoane): este cea mai mare cameră ca dimensiuni, fiind potrivită familiilor cu 2 copii;
  • 1 cameră dublă mansardată - mini duplex (canapea extensibilă la parter și un pat matrimonial la etaj);
  • 5 camere triple (pat matrimonial + pat single) - folosit de firme / grupuri în training / teambuilding drept camere twin sau de familii cu 1 sau 2 copii
  • 1 apartament compus dintr-o cameră triplă și o cameră dublă
  • 4 camere ce deservesc personalul care administrează locația (2 dintre acestea pot fi redate în circuitul turistic, întrucât au access direct înspre terasa exterioă. În trecut, au fost folosite pentru a caza turiști ce dețineau animale de companie).

Locația deține toate autorizațiile necesare, inclusiv autorizație ISU, fiind concepută de la început ca afacere și se bucură de o poziție excepțională, atât ca urmare a zonei în care se află, dar mai ales după imaginea construită de-a lungul celor 14 ani de funcționare. 

Suprafața terenului este de 1500 mp.

Suprafața utilă a construcției este de 900 mp.

Construcția a fost realizată în anul 2008, structura de rezistență este din beton armat și dispune de toate utilitățile zonei (mai ales gaz și asfalt), loc de parcare, ș.a..

Detalii despre tranziție

Prețul propus pentru această ofertă reprezintă valoarea medie de piața a afacerii, ca urmare a rezultatului analizei financiare. Include transferul integral al activitații, împreună cu toate activele societății, angajații și baza solidă de clienți, ș.a.. 

În scopul transferului acestei afaceri de vânzare, business brokerul dedicat ofertei asigură potențialului cumpărator, prin acord de confidențialitate scris, dezvăluirea completă a tuturor informațiilor relevante despre afacere, printr-un Information Memorandum, Due Diligence, consultanță și asistență post-vânzare.

Pentru mai multe infomații, materiale foto/video, vă invităm să completați formularul alăturat.

Informații detaliate

Domeniul de activitate : Turism: Hotel, Pensiune
Finanțarea vânzătorului/bănci : Da, până la 35% din prețul de vânzare
Inventarul inclus în preț : Da
Inventar aproximativ : 41383
Suport si training : Da, până la 3 luni
Număr de angajați : 7
Cifră de afaceri din anii anteriori : 804856
Motivul vânzării : Starea de sănătate