Pensiune de vanzare în Bran

Pensiune de vânzare Bran
Oraș : Brasov
Județ : Brasov
Preț de vânzare : 450000
Profitul Anual : 200000
CA Anuală : 358703
Patrimoniu Imobiliar : 375000

Pensiune de vânzare ce cuprinde 12 camere, restaurant, terasă și sală de jocuri, amplasată într-o zonă deosebită, în apropiere de Castelul Bran.

Camerele pensiunii sunt clasificate de Ministerul Turismului la categoria 3 stele și beneficiază de toate dotările acestei clase: baie proprie, TV, internet, balcon (cu mobilier în timpul verii). Camerele se deosebesc de alte locații turistice prin priveliștea de neegalat, având balcoane generoase, care oferă vedere liberă spre masivul Bucegi sau Piatra Craiului. Locația acestei afaceri de vânzare se află în interiorul Parcului Național Piatra Craiului.

Structura de cazare a pensiunii de vânzare din Bran:

  • 4 camere duble (3 camere cu pat matrimonial și 1 cameră cu paturi twin);
  • camera dublă extra mare (pat matrimonial și canapea extensibilă pentru 2 persoane) – este cea mai mare cameră, potrivită familiilor cu 2 copii;
  • 1 cameră dublă la mansardă – mini duplex (canapea extensibilă la parter și un pat matrimonial la mansardă);
  • 6 camere triple (pat matrimonial și pat single) – utile mai ales grupurilor în training/teambuilding sau de familiilor cu 1 sau 2 copii.

Capacitatea de cazare a pensiunii este de 24 de persoane, în cazul folosirii tuturor camerelor în regim de cameră dublă sau 30-32 de persoane, folosind toate camerele la capacitatea maximă.

Restaurantul beneficiază de un spațiu mare, aerisit și o atmosferă plăcută, fiind împărțit în 2 săli cu o capacitate totală de 50 de locuri. Din ambele săli se poate ajunge pe terasa acoperită, unde turiștii pot servi masa.

Locația deține toate autorizațiile necesare, această afacere de vânzare fiind gândită încă de la înființare pentru aceast tip de activitate de business și se bucură de o poziționare excepțională în piață, atât datorită zonei în care se află, dar mai ales mulțumită imaginii și reputației construite de-a lungul celor 10 ani de funcționare.

Structura de rezistență este din beton armat și proprietatea dispune de toate utilitățile zonei (inclusiv gaz și drum de acces asfaltat).

În prețul afișat al acestei afaceri de vânzare este inclus și un generator automat de curent (prețul de achiziție fiind de cca. 14.000 euro), care asigură funcționarea permanentă și în cazul unor avarii ale rețelei de alimentare.

Informații detaliate

Domeniul de activitate : Turism: Hotel, Pensiune
Finanțarea vânzătorului/bănci : Da, pana la 35% din pretul de vanzare
Suport si training : Da, pana la 3 luni
Număr de angajați : 4
Motivul vânzării : distanta mare