Afacere de vânzare în Predeal- hotel profitabil, situat pe Valea Prahovei

Afacere de vânzare Brașov
Oraș : Predeal
Județ : Brasov
Preț de vânzare : 1250000

Vă prezentăm o minunată oportunitate de investiție în turism, chiar în zona cea mai populară din țară: Valea Prahovei. Afacerea de vânzare are o vechime considerabilă și un portofoliu de clienți consistent de clienți. Listarea de față este formată din: vilă de protocol, sediu de firmă, cafenea tip lounge, camere de închiriat deluxe și centru SPA. Proprietatea este situată într-o zonă rezidențială din Predeal. Construcția se încadrează în stilul boutique, având o vedere panoramică deosebită către Muntele Postăvaru și camere elegante și confortabile pentru turiști, clasificate la categoria de 4 stele.

Această afacere de vânzare are nenumărate avantaje, dintre care menționăm aici:

  • Pârtia Clăbucet este la o distanță de 2,9 km față de hotel, iar alte obiective turistice sau sportive din zonă sunt accesibile atât pe jos, cât și cu mașina sau mijloacele de transport în comun;
  • Clădirea este dispusă pe cinci nivele și are o suprafață construită generoasă, de 800 mp, care include:
  • Designed by Kristo Papachristou
  • o cafenea și cocktail bar
  • spațiu de cazare în 5 camere spațioase decorate foarte elegant, cu un design unic și detalii alese cu grijă, cu o panoramă spectaculoasă asupra orașului și priveliști uluitoare către cele două creste muntoase vizbile din zonă: Postăvaru și abruptul Bucegilor, în special zona Caraiman.
  • recepție, cameră pentru bagaje, zonă pentru fumători, depozit de schiuri, camere speciale pentru nefumători
  • locuri de parcare

Toate camerele hotelului sunt dotate cu: baie proprie cu aer condiționat și jacuzzi, televizor (LCD) cu programe prin satelit, zonă de relaxare cu canapea, mini-bar, radio, uscător de par, terasă cu scaune și măsuțe, tapet elegant, pardoseală din lemn masiv, încălzire centrală. În întreaga incintă se oferă acces Wi-Fi și TV prin cablu.

De asemenea, această afacere de vânzare se diferențiază de alte oferte similare prin oportunitatea reală de a extinde proprietatea cu aproximativ 3000 mp de teren, pentru un preț foarte atractiv.

Informații detaliate

Domeniul de activitate : Turism: Hotel, Pensiune
Finanțarea vânzătorului/bănci : Da, daca este necesar
Suport si training : Da
Număr de angajați : 4
Motivul vânzării : Relocarea propietarului