Afacere de vânzare în Brașov - Hotel profitabil situat în mijlocul naturii

Afacere de vânzare Brașov
Oraș : Brasov
Județ : Brasov
Preț de vânzare : 900000
Profitul Anual : 390475
CA Anuală : 1415046
Patrimoniu Imobiliar : 600000

Vă prezentăm în continuare o afacere de vânzare în Brașov, purtătoare de profit, cu un istoric verificabil și un portofoliu de clienți semnificativ.

Acest proiect a fost început în anul 2008, odată cu achiziția terenului.

În perioada 2008-2011 s-a reușit trecerea în intravilan a terenului situat într-un parc național, obținerea tuturor avizelor și autorizațiilor de construcție precum și o finanțare nerambursabilă din fonduri europene. Perioada de monitorizare a proiectului s-a încheiat.

În perioada 2011-2014 au fost construite și intabulate clădirile, obținându-se toate autorizațiile necesare activității de turism.

În decursul a peste patru ani de funcționare, hotelul a găzduit în jur de 20.000 de oaspeți, dintre care aproximativ 12.000 au revenit și revin cu mare plăcere de fiecare dată.

De asemenea, proprietarii hotelului au extins activitatea și către zona evenimentelor, astfel că multe dintre companiile care au susținut evenimente corporate au revenit cu alte ocazii, ceea ce denotă faptul că reprezentanții clienților apreciază locația pentru serviciile, facilitățile, mâncarea, ospitalitatea, căldura dată de finisajele și materialele de cea mai bună calitate, atmosfera și nu în ultimul rând împrejurimile proprietății. 

Locația a fost aleasă pentru aerul curat din zonă, pentru posibilitatea de a vedea animale sălbatice în libertate, se pot admira bujorii de munte galbeni. Toate aceste elemente - apropierea de natură și construirea unei oaze de confort în mijlocul ei au creat mediul perfect pentru deconectarea de la viața cotidiană stresantă din marile orașe.

Întreaga clădire în care funcționează afacerea de vânzare este dotată cu tâmplărie din lemn stratificat, mobilierul și ușile sunt din lemn masiv, dușumeaua folosită în toate spațiile este antichizată și lipită direct pe șapă, toate corpurile de iluminat funcționează cu led, iar fiecare cameră are un decorul unic. De amenajarea locației s-a ocupat o echipă de architecți designeri, care au creat spații foarte calde și prietenoase, folosind culori și materiale de cea mai bună calitate, în armonie cu peisajul zonei. 

Această afacere de vânzare din Brașov este potrivită oricui iubește natura și caută un echilibru între carieră și beneficiile apropierii de peisajul natural unic al zonei. 

Informații detaliate

Domeniul de activitate : Turism: Hotel, Pensiune
Finanțarea vânzătorului/bănci : 177000
Marcă comercială : 10000
Inventarul inclus în preț : da
Inventar aproximativ : 500000
Suport si training : da
Număr de angajați : 8
Cifră de afaceri din anii anteriori : 1177256
Motivul vânzării : Alte afaceri