Hotel de vânzare în Oradea

Hotel de vânzare în Oradea
Oraș : Oradea
Județ : Bihor
Preț de vânzare : 3800000
Profit din exploatare (EBITDA) : N/A
CA Anuală : 2121000
Patrimoniu Imobiliar : N/A

Vă propunem spre vânzare un hotel elegant de 4 stele în Oradea, poziționat central, care oferă servicii de lux atât pentru clienți - oameni de afaceri, cât și pentru turiști. 

  • Hotelul dispune de 37 de camere single sau duble și 2 apartamente, sală de conferințe, vinotecă, terasă, săli de meeting și parcare supravegheată cu camere video. Oaspeții se pot relaxa în cadrul Centrului Spa, care cuprinde saună, jacuzzi, salon de masaj, solar, sau în piscină. Aceasta poate fi acoperită pe timpul iernii pentru funcționare 12 luni/an.
  • Restaurantul are o capacitate de până la 120 de persoane și oferă meniuri din bucătăria romănească și internațională. Restaurantul și terasa sunt cele care găzduiesc în weekend-uri evenimente private speciale și mese festive, iar în timpul săptămânii, în timpul anului școlar, aici servesc masa elevi din programul after-school.

Hotelul este evaluat de către oaspeții care s-au cazat aici, cu calificativul „Fabulos” și scorul 8,9, ceea ce confirmă standardul atins în conformitatea cu cele 4 stele atribuite.

Obiectul vânzării îl reprezintă Hotelul, ca imobil, fără societatea comercială!
Hotelul se va preda unui nou proprietar cu întreaga activitate hotelieră, economică și comercială, care cuprinde imobilul, mijloacele fixe, obiectele de inventar, stocurile de mărfuri, activele mobile necorporale, angajații - vor fi preluați pe noua firmă, contractele cu furnizorii.

Oradea este unul dintre orașele cu cea mai spectaculoasă dezvoltare din ultimii ani, cu planuri concrete, realizabile și finanțabile de dezvoltare durabilă! Coroborate cu așezarea geografică la granița cu Ungaria, aceste acțiuni strategice ale administrației orădene au un impact pozitiv asupra turismului din oraș. Oradea a devenit un obiectiv setat de mulți turiști în planurile de city-break, români și străini deopotrivă.

Informații detaliate

Domeniul de activitate : HoReCa
Afacere stabilită în data de : 2008-09-01
Finanțarea vânzătorului/bănci : Nu
Marcă comercială : N/A
Fond comercial : N/A
Inventarul inclus în preț : Da
Inventar aproximativ : N/A
Suport si training : Da
Număr de angajați : 26
Cifră de afaceri din anii anteriori : 1013500
Motivul vânzării : Implicare în alte afaceri