Hotel de vânzare în centrul vechi al Brașovului

Hotel de vânzare în centrul vechi al Brașovului
Oraș : Brasov
Județ : Brasov
Preț de vânzare : 153000
Profitul Anual : 184524
CA Anuală : 1186625

Hotel de 3 stele de vânzare în centrul vechi al Brașovului

Consultant și Business Broker al TradeX, vă propun o afacere de vânzare în Brașov, materializată printr-o activitate hotelieră situată în Centrul Vechi al orașului.

Bunul gust pentru calitate și confort, ce poartă amprenta actualilor proprietari, fac ca proprietatea să se ridice la cerințele actuale de confort, iar acestea pot fi cu ușurință apreciate de viitorii norocoși proprietari.

Hotelul de vânzare clasificat la 3 stele este la câteva minute de centrul istoric al Brașovului, cu un vad comercial unic și brand cunoscut în piață, dispus pe un teren cu o suprafață de 676 mp, ce se compune din unitatea imobiliară manasardată, care se desfășoară armonios pe S+P+2E și curte interioară supravegheată, special amenajată cu locuri de parcare destinate clienților.

Imobilul este preluat în folosință cu contract de închiriere pe o durată de 7 ani și este compartimentat astfel:

  • subsol: vestiar personal, spațiu depozitare materiale de curățenie și depozitare lenjerie curată
  • parter: recepție, grup sanitar pentru personal, sală servire mic dejun, bucătărie utilată pentru preparare mic dejun, vestiar pentru personal, grup sanitar compartimentat pentru amble sexe, oficiu lenjerie curată.
  • parter, etaj 1 și etaj 2: 14 camere duble, 3 triple, 3 family și 2 apartamente, fiecare cu baie proprie, oficiu lenjerie curată, materiale curățenie și consumabile. Camerele au vedere la munții Tâmpa și Postăvaru, precum și terasă exterioară.
  • La Mansardă regăsim o suprafață generoasă, care îi oferă noului proprietar libertatea de a amenaja după bunul plac o sală de conferințe sau camere. 

Hotel de vânzare din centrul vechi al Brașovului se înstrăinează împreună cu societatea purtătoare de profit, asigurându-se cumpărătorului:

  • dotările corespunzătoare și aparatura specifică, proprietatea hotelieră fiind de curând renovată și amenjată.
  • contractele clienților, furnizorilor, salariaților, etc.
  • autorizații, avize, aprobări, atestate (în funcție de necesități)
  • contractele de închiriere a proprietății imobiliare
  • marca înregistrată, know-how
  • drepturi financiare.

Cu un rating foarte bun pe site-urile de specialitate și o bază solidă de clienți, hotelul de vânzare reprezintă o bună oportunitate pentru investiție, în Brașov, cel mai frumos, turistic și de poveste oraș din România. Desigur că particularitatea ofertei invită la cunoașterea îndeaproape atât a afacerii, cât și a proprietarilor.

Pentru detalii suplimentare, fotografii și alte oferte similare exclusive, vă rog să mă contactați telefonic sau pe email.

Informații detaliate

Domeniul de activitate : Turism: Hotel, Pensiune
Finanțarea vânzătorului/bănci : NU
Marcă comercială : 20000
Inventarul inclus în preț : da
Inventar aproximativ : 88334
Suport si training : DA
Număr de angajați : 6
Cifră de afaceri din anii anteriori : 513.352
Motivul vânzării : Emigrare SUA