Hanul Rotbav - de vânzare

Hanul Rotbav de vânzare
Oraș : Rotbav
Județ : Brașov
Preț de vânzare : 475000
Patrimoniu Imobiliar : 475000

“Retras, Mâncare bună, Ospitalitate, Curățenie, Servire impecabilă” sau ” Had a lovely fish 4 dinner. The restaurant is nearby a lake, cozy atmosphere and good wine. Had a great time”. Alții au mai spus că: ”Amazing food, really friendly staff and professional service, the restaurant is very clean and tidy and the terrace is nicely decorated with a traditional rustic touch.”
Indiferent de la cine vine review-ul, este invariabil același: o locație senzațională, curată, cu mâncare excelentă. Și dacă mai adaugi o priveliște superbă la una din cele mai frumoase zone de pescuit sau birdwatching, știi ca ai ajuns la celebrul Han Rotbav.


Cu spații locative mari, amplasată pe malul lacului Tanarogul, cu servicii de cazare prin 10 camere frumos amenajate și cu vedere spre lac, cu un restaurant ce are o capacitate de peste 100 de persoane, cu o grădină de vară, cu un teren mai mult decât generos, reprezintă o investiție cu potențial, indiferent de profilul de investitor.
Mai mult, locația include și o a doua clădire pentru cei ce doresc să își găsească și un loc pe care să îl numească Acasă!


Dispusă pe un teren de 5000 mp, Hanul Rotbav este o proprietate intabulată, compusă din 3 clădiri, C1 – Pensiune cu restaurant în regim de înălțime D+P+M1+M2 în suprafață desfășurată de 873 mp, C2 – Casă de locuit în regim de înălțime P+M în suprafață desfășurată de 168 mp și C3 – Camera centralei în suprafață desfășurată de 35 mp.
Pensiunea are o structură de cadre de beton armat și extindere de lemn, încălzită cu sistem de POMPĂ DE CALDURĂ. Pereții portanți au o grosime de 20 de cm iar pereții despărțitori de 16 cm, beneficiind de izolație cu celuloză și vată minerală, pereții exterior sunt placați cu Vidawall. Învelitoarea acoperișului este de culoare maro, marca Viking și a fost montată în anul 2010. Construcția este eficientă termic și încălzită cu un sistem modern de POMPA DE CALDURĂ AER-APĂ – NIBE F2120-16, 400V.

Deși se află într-o zonă în plină dezvoltare, pe o rază de 10 km mai există doar 4 unități de cazare autorizate. Clienții sunt în propoție de 35% străini, fiind o zonă săsească, dar și amplasarea la DN 13 aduce un flux ridicat de turiști aflați în tranzit.

Puteți viziona proprietatea printr-un tur virtual, accesând acest link

 

Informații detaliate

Domeniul de activitate : HoReCa
Afacere stabilită în data de : 2010-08-01
Finanțarea vânzătorului/bănci : N/A
Marcă comercială : N/A
Fond comercial : N/A
Inventarul inclus în preț : Da
Inventar aproximativ : N/A
Suport si training : Da, pentru 2 luni
Număr de angajați : 3
Cifră de afaceri din anii anteriori : N/A
Motivul vânzării : Proprietarul dorește să investească în alt domeniu.