Complex hotelier de 5 stele de vânzare: hotel, restaurant, centru de wellness / spa

Hotel de vânzare
Oraș : N/A
Județ : N/A
Preț de vânzare : 5000000
Profit din exploatare (EBITDA) : 174686
CA Anuală : 2148525
Patrimoniu Imobiliar : 3480000

Vă propunem spre investiție o unitate hotelieră nouă, care este un exemplu perfect de îmbinare armonioasă a eficienței arhitecturale cu ultimele standarde de design în materie de confort hotelier.    

Locație și operațiuni:

Acest complex hotelier de vânzare a fost gândit încă de la început la un nivel premium: hotelul de vânzare a fost construit pentru a se încadra prin confort și facilități în categoria exclusivistă de 5 stele.

Având o locație privilegiată, desfășurată pe 8900 metri pătrați, hotelul, intrat în circuitul turistic la începutul anului 2019, este situat în Carpații nord-estici – un adevărat brand cultural al României.

Structura hotelieră este de 1700 metri pătrați și oferă 23 de camere de cazare, un restaurant cu o capacitate de 50 de locuri și un bar, deține și o terasă acoperită, 2 săli de evenimente și conferințe (150/250 persoane), parcare privată gratuită. Centrul Spa&Wellness al hotelului se adresează tuturor turiștilor – familii cu copii, cupluri sau persoane care doresc să se relaxeze, prin experiențe recreative sau terapeutice prin acces la: piscine, bazin semiolimpic, saune, fântână de gheață, fitness și masaj, terapie Kneipp, un parc acvatic cu un bar în aer liber, cu șezlonguri și umbrele, curtea și grădina fiind concepute ca spațiu pentru relaxare pe aproximativ 4000 metri pătrați.

Acest complex hotelier de vânzare este mobilat și utilat cu rafinament și eleganță oferind condiții excelente și un confort desăvârșit. Toate zonele sunt dotate, echipate și mobilate la standarde de lux pentru a respecta angajamentul fără compromisuri pentru calitate și servicii moderne impecabile. Facilitățile pe care le oferă atrag clienți atât din segmentul leisure, cât și din cel business, ceea ce generează o bază de clienți extinsă, considerabilă în condițiile funcționării de doar 2 ani, gradul mediu de ocupare fiind de 73% pe tot parcursul anului. 

Afacerea oferă servicii superioare, unice în zona geografică respectivă, care sunt transmise și promovate prin website-ul propriu sau prin colaborarea cu Booking si agențiile de rezervare online. 

Procesul care stă la baza sistemului de creare și livrare a serviciilor a fost gândit și elaborat astfel încât să poată fi transferat cu ușurință către orice manager, ceea ce facilitează gestionarea cu succes a afacerii de către viitorul proprietar. Personalul este evaluat de către clienți ca fiind atent la nevoile lor, flexibil, tânăr și profesionist. Toate licențele pentru funcționarea hotelului sunt în vigoare.Toți oaspeții hotelului sunt de acord că această „mică bucată de paradis” este locul perfect pentru relaxare, relaxare și întinerire fără a renunța la niciun lux!

Detalii despre tranziție: 

  • Activul este foarte bine întreținut și nu necesită renovare
  • Este posibil fie să cumpărați compania care deține activul, fie să structurați o tranzacție de active conform cerințelor investitorului.
  • Vânzătorul se obligă să îi asigure noului proprietar suportul și know-how-ul necesar pentru o perioadă de 3 – 6 luni, pentru preluarea afacerii în condiții optime.
  • Prețul solicitat: 5 milioane euro. Așteptărule legate de preț sunt negociabil cu acei cumpărători care sunt pregătiți să se deplaseze rapid.

Business brokerul dedicat acestei oferte asigură potențialului cumpărător, prin acord de confidențialitate scris, mai multe imagini și dezvăluirea completă a tuturor informațiilor relevante despre afacere, printr-un Information Memorandum, în scopul calificării acestei oferte pentru posibila achiziție.

Informații detaliate

Afacere stabilită în data de : 01-01-2019
Finanțarea vânzătorului/bănci : Nu
Marcă comercială : 100000
Fond comercial : 200000
Inventarul inclus în preț : Da
Inventar aproximativ : 1973096
Suport si training : Da
Număr de angajați : 37
Cifră de afaceri din anii anteriori : 5675659
Motivul vânzării : Implicare activa in alte afaceri