Afacere la cheie în Brașov - pensiune deosebită, profitabilă, situată la poalele munților

Afacere la cheie Brașov
Oraș : Sambata de Sus
Județ : Brasov
Preț de vânzare : 435000
Profit din exploatare (EBITDA) : 60000
CA Anuală : 1000000
Patrimoniu Imobiliar : 390000

Vă prezentăm o afacere la cheie situată într-o zonă montană deosebită, cu priveliși frumoase asupra munților din jur. Pensiunea, încadrată de către Ministerul Turismului în categoria de 3 stele, este situată chiar la intrarea în comuna Sâmbăta de Sus, din județul Brașov, una dintre cele mai frumoase și populare zone turistice ale județului.

Amplasată chiar la poalele munților Făgăraș, întreaga zonă a Văii Sâmbetei încâtă turiștii care ajung aici cu peisaje splendide și oportunități de petrecere a timpului liber pentru toate gusturile, buzunare și disponibile în orice anotimp. În primul rând, zona este recunoscută pentru multitudinea de trasee montane străbătute constant de către drumeții de toate vârstele, mai ales în urcare către cabana Valea Sâmbetei, Vârful Moldoveanu, izvorul părintelui Arsenie Boca sau pitoreasca păstrăvărie din capătul drumului forestier. Mai mult, iubitorii sporturilor de iarnă au acces la pârtiile de schi din localitatea Drăguș, care se află la numai 3 kilomteri distanță.

Pe lângă turismul montan și de aventură, comuna Sâmbăta de Sus este o destinație foarte populară printre practicanții turismului ecumenic, mai ales datorită prezenței Mânăstirii Sâmbăta de Sus (cunoscută și sub numele de Mânăstirea Brâncoveanu) și a traseului montan către chilia lui Arsenie Boca.

Această afacere la cheie este, de fapt, un complex alcătuit din câteva case de vacanță. Complexul are următoarea structură:

  • o clădire principală, ce are în componență 8 camere duble, fiecare având o cu baie privată
  • 4 apartamente
  • construcție de cărămidă, ridicată între 2000 și 2008.
  • complexul constă din 7 clădiri, având următoarele utilități: încălzire centrală pe lemn, electricitate trifazică și monofazică, apă potabilă prin adducție, cablu TV, wi-fi.

Terenul pe care se află clădirile are o suprafață de 2100 mp, o curte generoasă, cu loc pentru socializare și iaz. De asemenea, pensiunea are rating foarte bun pe site-urile de specialitate, iar recenziile oaspeților susțin notele mari acordate și pun în lumină caracterul deosebit și liniștitor atât al complexului, cât și al zonei, per ansamblu.

Această afacere la cheie are o disponibilitate imediată pentru transfer, iar prețul de vânzare este negociabil.

Informații detaliate

Domeniul de activitate : Turism: Hotel, Pensiune
Suport si training : Da, cat este nevoie
Număr de angajați : 3
Motivul vânzării : Sanatatea Proprietarului