Afacere la cheie în Brașov - pensiune profitabilă, situată în centrul istoric al orașului

Afacere la cheie Brașov
Oraș : Brasov
Județ : Brasov
Preț de vânzare : 565000
Profitul Anual : 235000
CA Anuală : 300000
Patrimoniu Imobiliar : 500000

Vă prezentăm o afacere la cheie, localizată în Brașov, în apropierea centrului istoric.

Pensiunea de vânzare are 18 locuri de cazare, distribuite în 8 camere, atsfel:

  • 1 open space
  • 1 apartament
  • 5 camere duble
  • 1 cameră single.

De asemenea, la parterul pensiunii există o mică chicinetă pentru turiști, unde oaspeții își pot prepara micul dejun sau pot servi în liniște o cafea. 

Suprafața totală a camerelor este de 370 mp, iar pensiunea are și terase, având o vedere spectaculoasă asupra centrului vechi al Brașovului. Terasele clădirii însumnează o suprafață totală de aproximativ 100 mp, iar pensiunea dispune și de 5 locuri de parcare, pentru oaspeți.

Pensiunea este situată într-o zonă liniștită a orașului, cu o vedere minunată și un spațiu primitor de cazare, cu toate facilitățile necesare. Cadrul intim, dotările deosebite și priveliștile pitorești sunt câteva dintre caracteristicile apreciate în mod repetat de clienții pensiunii. De asemenea, această afacere la cheie are rating-uri foarte bune și recenzii pozitive pe site-urile de specialitate, precum și o prezență activă în social media, cu o comunitate numeroasă de urmăritori. 

Mai mult, merită să menționăm aici faptul că pensiunea de vânzare este o afacere de familie, ceea ce a determinat crearea unei atmosfere intime și a unor relații personale cu clienții. Proprietarii au pus mult suflet în dezvoltarea acestei afaceri, fiecare colț fiind personalizat.

Deși este poziționată în partea veche a orașului, deci, în cea mai aglomerată zonă, intens frecventată atât de turiști, cât și de localnici, priveliștea din zona pensiunii este absolut splendidă, în toate anotimpurile, iar rumoarea orașului, deși apropiată, pare a fi mult mai departe.

Această afacere la cheie a fost scoasă la vânzare, deoarece proprietarul dorește să se mute în altă țară. Menționăm că afacerea este activă, are un istoric pozitiv și verificabil și prezintă rezultate de business foarte bune.

Informații detaliate

Domeniul de activitate : Turism: Hotel, Pensiune
Suport si training : da
Număr de angajați : 3
Motivul vânzării : Proprietarul doreste sa plecare din tara