Afacere profitabilă de vânzare - pensiune deosebită în Constanța

Afacere de vânzare pensiune profitabilă Constanța
Oraș : Constanța
Județ : Constanța
Preț de vânzare : 294000
Profitul Anual : 106000
CA Anuală : 110000

Vă prezentăm o afacere de vânzare, situată înt-ro zonă turistică premium: o pensiune formată din 9 garsoniere și o cameră comună. Această afacere este deosebit de profitabilă, se poate desfășura fără implicarea directă a proprietarului și generează venit pe tot parcursul anului. 
Clădirea este situată în zona bulevardului Mamaia, în imediata apropiere de Universității Ovidius și este compusă din 9 garsoniere, fiecare dotată cu baie proprie. În plus, în incintă mai există o cameră și o bucătărie comună. Întreaga pensiune este complet mobilată și utilată. Dintre dotări, menționăm mobilierul de calitate, TV, aer condiționat și supravegherea CCTV. Imobilul a fost construit în 2012, iar finisajele folosite sunt de înaltă calitate.

Această listare are două componente: proprietate imobiliară și afacere.
Proprietatea imobiliară se întinde pe 288 mp suprafață utilă, respectiv 376 mp suprafață desfășurată, iar valoarea efectivă a afacerii, care include și dotările, este considerată bonus procentual. Randamentul acestei afaceri este de minimum 8%, un procent deosebit de bun pentru acest tip de investiție. În plus, noul studiu Eurostat 2020 confirmă estimarea randamentului de 8%, ținând cont de faptul că prețul chiriilor în România a crescut constant cu până la 50% după criza din 2008.

Experiența actualilor proprietari arată faptul că, prin implicare directă, pot fi generate venituri anuale de aproximativ 25-30.000 euro, dacă se optează pentru o strategie de închiriere pe tot timpul anului, în timpul sezonului estival și în extrasezon. Dacă se optează pentru închirierea pe termen lung, veniturile anuale ajung la 15-22.000 euro, pentru o chirie medie lunară de 200 de euro. Chiar și în perioadele de criză, piața închirierilor rămâne activă, astfel că afacerea va genera venituri în mod constant. În plus, în contextul generat de pandemia de coronavirus, specialiștii apreciază faptul că micile unități de cazare din țara noastră vor trece cel mai usor prin perioadale dificile, deoarece turiștii atenți la distanțarea socială nu intră în contact cu multe persoane, precum se întamplă în unitățile mari cu număr mare de clienți și personal.

În plus, viitorul proprietar are opțiunea de a gestiona afacerea de la distanță, fără implicare, prin stabilirea unui contract de administrare cu o altă persoană juridică.

În prezent, această afacere de vânzare este deținută de o persoană juridică, iar veniturile sunt verificabile și pot fi dovedite cu actele contabile relevante. 

Așadar, această afacere de vânzare reprezintă o investiție ideală pentru un antreprenor care își dorește un business profitabil, care poate fi gestionat de la distanță. Actualul proprietar al afacerii este dispus să accepte plata în tranșe sau variante de asociere, ceea ce denotă încrederea deplină pe care o are în afacere.

Informații detaliate

Inventarul inclus în preț : Da
Inventar aproximativ : N/A
Suport si training : Da
Număr de angajați : 1
Motivul vânzării : Alte interese de afaceri