Afacere profitabilă de vânzare - soluții de eficientizare depozitare/expunere

Afacere profitabilă de vânzare
Oraș : București
Județ : Sector 2
Preț de vânzare : 5000000
Profit din exploatare (EBITDA) : 2861101
CA Anuală : 17299091
Patrimoniu Imobiliar : 255000

Vă propunem spre vânzare o companie ce comercializează și livrează de peste 10 ani o gamă largă de soluții de depozitare, precum și mobilier caserie pentru spații comerciale și industriale, schele telescopice și scări multifuncționale. 

Echipa de specialiști pregătiți să ofere cele mai bune sfaturi în amenajarea spațiilor comerciale are la dispoziție o gamă largă de produse; rafturi metalice, mobilier și echipamente pentru magazine alimentare, mese pentru casa de marcat, cărucioare (cărucior supermarket, cărucior magazin, cărucior marfă), accesorii pentru magazine, minimarketuri, supermarketuri sau pentru rețelele de retail la prețuri accesibile.

Portofoliul acestei afaceri profitabile de vânzare cuprinde în exclusivitate o gamă largă de produse de calitate superioară cu design inovativ, fabricate conform standardelor europene cu certificate TUV EN ISO, în linii complet automatizate, în fabrici din țări precum Germania, Italia, Spania, Polonia, Cehia și Turcia. 

Dintre produse, menționăm aici rafturi metalice pentru magazine și depozite, rafturi pentru arhivare, rafturi comerciale, rafturi modulare pentru magazine alimentare și alte multe modele de rafturi. Indiferent de profilul magazinului, există necesitatea de a stoca produsele care se comercializează în spațiul respectiv. Există o mare varietate de rafturi comerciale, toate foarte utile într-un magazin.

Compania functioneaza de peste 10 ani într-un spațiu închiriat pe termen lung.

De asemenea, stocul de marfă este depozitat într-un spațiu adiacent, tot închiriat.

Această afacere profitabilă de vânzare are o prezență importantă în mediul online, clienții având posibilitatea să achiziționeze produsele comercializate și pe această cale.

Informații detaliate

Afacere stabilită în data de : N/A
Finanțarea vânzătorului/bănci : Nu
Marcă comercială : N/A
Fond comercial : N/A
Inventarul inclus în preț : N/A
Inventar aproximativ : 5000000
Suport si training : Da
Număr de angajați : 17
Cifră de afaceri din anii anteriori : 14447087
Motivul vânzării : Recalibrarea spre alte activități