Spălătorie textilă complet funcțională în Brașov

Spălătorie textilă complet funcțională în Brașov
Expert broker de afaceri - Cosmina Sandu
Expert broker de afaceri
Cosmina Sandu
Preț de vânzare: 50.000 EURO
CA Anuală: 184.206 RON
Total Patrimoniu Imobiliar 0 EURO
Profit din exploatare (EBITDA) 8.155 RON
Județ / Localitate: Brașov
Țara: Romania

Scurtă descriere

Activitatea se desfășoară într-un spațiu de 100 mp + anexe (bucătărie, baie, spațiu de depozitare și birou), punctul de lucru fiind închiriat pe o perioadă contractuală de 5 ani, la un preț modest. Acesta este racordat la toate serviciile de utilități și canalizare necesare, are vad comercial bun și firmă luminoasă stradală. Datorită investiției în organizarea și funcționarea cât mai eficientă, afacerea are o structură funcțională tehnologică de flux complet, amenajată cu echipamente specifice și programe de testare, precum și echipamente proiectate special pentru efectuarea curățării perfecte și uscarea textilelor. Firma are în componență 2 angajați cu experiență și contracte în derulare cu flux constant.

Produse și servicii

Servicii profesionale de curățare, spălare și călcare articole de îmbrăcăminte, articole de casă ( pilote, perne, huse, paturi, lenjerie pat, perdele, etc .)

Operațiuni

Primirea și etichetarea articolelor textile, Sortare, Predetasare, Spălare, Uscare, Finisare, Călcare, Ambalare, Identificarea și stocarea articolelor finite.

Active tangibile și intangibile

Se dorește transferul afacerii împreună cu societatea fară datorii, cu mobilierul și dotările aferente, portofoliul de clienți activi, marca comercială, conturi de social-media și 2 angajați. Avize, autorizații și contracte utilități toate la zi.

Piață și potențial de dezvoltare

Tendința în continuă creștere a populației de a folosi servicii de curățătorie textilă. Spațiul și dotările permit desfășurarea activităților la nivel industrial (restaurante, hoteluri, unități medicale de stat și private, saloane înfrumusețare, s.a ).

În procesul de mediatizare a unei afaceri pentru vânzare, păstrarea confidențială a datelor acesteia și ale acționarilor, este o obligativitate profesională a persoanei care face acestă mediatizare.
Ca atare, câmpurile de date marcate cu N/A se pot divulga numai în uram semnări unui Acord de Confidențialitate (NDA)

Informații detaliate

Afacere stabilită în data de 05-10-2016
Cifră de afaceri din anii anteriori 120.226 RON
Marcă comercială 10 EURO
Fond comercial 23.300 EURO
Finanțarea vânzătorului/bănci 0 EURO
Inventar aproximativ 0 EURO
Inventarul inclus în preț Da
Număr de angajați 2
Suport si training Da
Motivul vânzării Schimbare reședintă
Spinning loader