Afacere de vânzare direct proprietar - amanet și exchange profitabile în București, zonă centrală

Afacere de vânzare București central
Oraș : Sector 3
Județ : București
Preț de vânzare : 39900
Profit din exploatare (EBITDA) : N/A
CA Anuală : N/A
Patrimoniu Imobiliar : N/A

Afacere de vânzare în București, listată direct de către proprietar, situată într-o zonă centrală și cu trafic pietonal intens.

Casa de schimb valutar și amanetul propuse spre vânzare reprezintă investiții sigure, cu risc scăzut și funcționale chiar și în condițiile distanțării sociale. 

Dintre cele două componente ale acestei listări, casa de schimb valutar funcționează de mai bine de 12 ani în același loc, având deja un brand recunoscut în zonă și clienți stabili. Actualul proprietar a extins activitatea, prin deschiderea unui centru de amanetare, în 2019, înregistrând constant venituri pentru ambele activități comerciale. 

În ceea ce privește dotările acestei afaceri de vânzare, menționăm aici faptul că atât exchange-ul, cât și amanetul beneficiază de toate echipamentele necesare desfășurării activităților comerciale în cele mai bune condiții: case de marcat, sisteme de supraveghere și de securitate speciale pentru aceste tipuri de activități, seif, alarmă, imprimantă, etc.. Deși actualul proprietar a ales să nu continue activitatea pe perioada pandemiei de coronavirus, specificul și desfășurarea spațiului comercial fac posibilă respectarea tuturor măsurilor de distanțare socială: spațiul vânzătorului este separat de cel al publicului, printr-un geam securizat antiglonț, iar accesul în incintă se face numai câte o persoană odată. 

Această afacere de vânzare funcționează într-un spațiu dintr-o zonă considerată premium a capitalei, beneficiind deo chirie mică și de trafic pietonal intens. În plus, actualul proprietar a început, înainte de pandemia de coronavirus, reextinderea business-ului, printr-un magazin de bijuterii, complementar amanetului. 

Așadar, viitorul proprietar va beneficia nu numai de business-ul profitabil care se desfășoară în prezent în acel spațiu, ci are și o posibilitate reală a de extinde și crește afacerea într-un timp scurt și cu investiție minimă, întrucât materia primă comercializată în magazinul de bijuterii provine din activitatea amanetului.

Informații detaliate

Domeniul de activitate : Servicii financiare
Afacere stabilită în data de : 01-01-2008
Finanțarea vânzătorului/bănci : Nu
Marcă comercială : N/A
Fond comercial : N/A
Inventarul inclus în preț : Da
Inventar aproximativ : N/A
Număr de angajați : 1
Cifră de afaceri din anii anteriori : N/A
Motivul vânzării : Reprofilare