Servicii de oftalmologie și optică medicală în 3 cabinete specializate

Servicii de oftalmologie și optică medicală în 3 cabinete specializate
Afacere mediatizată de Business Broker TradeX
Expert broker de afaceri - Cosmina Sandu
Expert broker de afaceri
Cosmina Sandu
Brașov - Romania
+4 0755 548 634
Preț de vânzare: 3.729.000 EURO
CA Anuală: 6.337.268 RON
Total Patrimoniu Imobiliar 0 EURO
Profit din exploatare (EBITDA) 3.468.453 RON
Județ / Localitate: Galați
Țara: Romania

Scurtă descriere

Sunteți invitați să descoperiți o afacere remarcabilă care se distinge ca unul dintre primii furnizori de servicii de optică medicală și optometrie din Galați. Cu o experiență solidă de 25 de ani în domeniu, această afacere și-a câștigat și menținut reputația impecabilă, datorită respectului acordat clienților și investițiilor constante în tehnologie de vârf și într-o echipă de angajați excepțională. Cu o bază solidă de clienți fideli și venituri consistente, oferă o oportunitate rară pentru antreprenori interesați să preia o afacere funcțională și să continue să dezvolte acest succes remarcabil.

Produse și servicii

Activitatea se desfășoară in 3 cabinete ultramoderne, recent renovate, oferind un mediu prietenos și confortabil pentru pacienți. Echipate cu tehnologie de ultimă generație, fiecare cabinet asigură cele mai precise și avansate evaluări oftalmologice și servicii de optică medicală. Echipa celor patru medici oftalmologi este angajată într-un parteneriat de colaborare stabil și loial, având experiență în domeniu și un nivel ridicat de expertiză. Clienții beneficiază de atenție personalizată și tratament de calitate superioară, ceea ce a contribuit la construirea unei bune reputații în comunitatea medicală locală.

Operațiuni

Un avantaj esențial al acestei afaceri este reprezentat de laboratoarele de montaj complet dotate și utilate, ce permit producerea ochelarilor și a lentilelor personalizate, asigurând astfel servicii complete și soluții rapide pentru pacienți. În ultimii ani, veniturile din vânzările afacerii au crescut în mod constant, afacerea oferind produse și servicii care sunt distincte și superioare celor ale concurenților: Determinare vicii de refracție, Distribuție de lentile optice, rame ochelari de vedere și de soare, lentile de contact , accesorii etc.

Active tangibile și intangibile

Echipamentele moderne de ultimă generație inclusiv mobilierul specializat sunt un pilon esențial al acestei afaceri, asigurând prestarea unor servicii medicale de înaltă calitate și precisă. Fiecare locație este plasată strategic, ceea ce a contribuit în mod semnificativ la succesul afacerii. Având acces facil pentru clienți și o vizibilitate bună, aceste amplasamente au atras și menținut o clientelă locală loială și în creștere.
Pentru a facilita preluarea afacerii, imobilele în care se desfășoară activitatea vor fi transferate noului proprietar prin contracte de închiriere pe o perioadă de 10 ani, cu posibilitatea prelungirii ulterioare, oferind un cadru stabil și previzibil pentru desfășurarea activității pe termen mediu și lung.

Această afacere este pusă la vânzare ca un pachet complet, ceea ce înseamnă că noul proprietar va beneficia de toate activele și avantajele existente. În pachet sunt incluse societatea, echipamentele și mobilierul de specialitate, rețeaua de furnizori, baza de clienți fidelă, echipa de angajați, precum și toate avizele și autorizațiile necesare desfășurării activității.

Piață și potențial de dezvoltare

Datorită profesionalismului și eficienței echipei medicale, afacerea este profitabilă și promite un randament atrăgător pentru investitori. Cu un flux constant de pacienți și o creștere susținută a cererii de servicii medicale oftalmologice, aceasta reprezintă o oportunitate excelentă de a obține un venit stabil și de a valorifica potențialul sectorului medical. Afacerea are o prezență online puternică, inclusiv o poziție bună în rezultatele de căutări online și comentarii favorabile în recenzii și evaluări. Rata profitabilitătii mare(+60%).

Descarcă Teaser

Te rog sa introduci o adresă de e-mail validă

În procesul de mediatizare a unei afaceri pentru vânzare, păstrarea confidențială a datelor acesteia și ale acționarilor, este o obligativitate profesională a persoanei care face acestă mediatizare.
Ca atare, câmpurile de date marcate cu N/A se pot divulga numai în urma semnări unui Acord de Confidențialitate (NDA)

Informații detaliate

Afacere stabilită în data de 01-07-2007
Cifră de afaceri din anii anteriori 5.641.322 RON
Marcă comercială 71.000 EURO
Fond comercial 1.400.000 EURO
Finanțarea vânzătorului/bănci 0 EURO
Inventar aproximativ 700.000 EURO
Inventarul inclus în preț Da
Număr de angajați 14
Suport si training Da
Motivul vânzării Pensionarea administratorului

Afaceri Promovate/Similare - Pagina afacere individuală RO