Sală fitness de vânzare în Brașov

Sală fitness de vânzare în Brașov
Oraș : Brasov
Județ : Brasov
Preț de vânzare : 70000
CA Anuală : 331094

Sală fitness de vânzare în Brașov cu o bază consistentă de clienți și o bună prezență online.

Sala de fitness de vânzare este situată într-o locație foarte bună, cu un vad comercial foarte bun, ușor accesibilă. De asemenea, centrul dispune și de o parcare generoasă, având o capacitate de peste 30 de locuri de parcare. De asemenea, pentru a asigura un flux constant de clienți, proprietarul afacerii a ales să încheie contracte cu mai multe firme din Brașov, astfel că angajații numeroaselor firme locale beneficiază de carduri de acces nelimitat, plătite de către angajator.

Pe lângă acest segment de clientelă, sala de fitness de vânzare se bucură și de un număr foarte mare de clienți individuali fideli, care revin regulat, pentru a participa la clasele speciale de fitness sau pentru a practica sporturile preferate.

În ceea ce privește prezența online a afacerii, actuala echipă de management a depus un efort special în promovarea acestuia în această direcție. Astfel, eforturile susținute de marketing online, orientate mai ales către platforma de socializare Facebook, au dus la creșterea semnificativă a popularității centrului în întreaga zonă a municipiului Brașov. 

Această afacere la cheie oferă servicii de fitness de cea mai înaltă calitate, dovada vie fiind chiar multitudinea de aprecieri și recenzii pozitive, care au dus la o îmbunătățire constantă a serviciilor și la atragerea constantă a unui număr tot mai mare de clienți noi.

În ceea ce privește dotările centrului multisportiv, enumerăm aici:

  • Sală pentru aerobic
  • Sală de fitness
  • Sală pentru spinning
  • 2 săli de squash
  • 4 vestiare

Toate spațiile centrului sunt echipate și utilate corespunzător. 

Centrul sportiv se întinde pe o suprafață de 1200 mp și s-a deschis în 2012, fiind activ și în momentul de față. De asemenea, în cei 8 ani de funcționare, afacerea a beneficiat de 2 extinderi/dezvoltări majore.


Această afacere la cheie este una dinamică, cu un potențial ridicat de dezvoltare, potrivită antreprenorilor iubitori de sporturi, însă nu numai. Proprietarul acceptă și schimb imobiliar!

Informații detaliate

Domeniul de activitate : Sănătate și Fitness
Inventar aproximativ : 3000000
Suport si training : Da
Număr de angajați : 2
Cifră de afaceri din anii anteriori : 238469
Motivul vânzării : Separare parteneri