Sală de fitness de vânzare în București

Sală fitness de vânzare
Oraș : Sector 1
Județ : București
Preț de vânzare : 220000
Profitul Anual : 250000
CA Anuală : 800000
Patrimoniu Imobiliar : N/A

Avem plăcerea de a vă prezenta o oportunitate excelentă: preluarea unei afacere profitabile, activă în domeniul ftness-ului. Sala de fitness de vânzare este complet utilată și funcțională, fiind localizată într-una dintre cele mai râvnite zone ale Bucureștiului: Piața Domenii.

Activitatea sălii de fitness se desfășoară într-un spatiu de 600 metri pătrați, închiriat la un preț deosebit de avantajos.

Aparatele și echipamentele din sală sunt marca Technogym, unul dintre cele mai apreciate brand-uri din domeniu, și au fost atent întreținute de-a lungul timpului, fiind servisate periodic, chiar de către producător.

Structura încasărilor este multidirecțională, principalele surse de venituri fiind abonamentele clienților, vânzările de produse de nutriție și suplimente specifice diverselor tipuri de antrenamente, clase periodice de aerobic, cursuri de formare profesională, etc..

Chiar și în anul 2020, în care sălile de sport au fost închise pentru o perioadă îndelungată, sala de fitness de vânzare a avut o cifră de afaceri care nu a scăzut cu mai mult de 30%, acest lucru demonstrând stabilitatea și adaptabilitatea afacerii, care a reușit să-și păstreze și chiar să-și crească poziția în piață.

Viitorul proprietar al afacerii va avea parte de susținerea și ajutorul proprietarului actual în ceea ce privește activitatea operațională, cât și posibilitățile de dezvoltare.

În fine, sala de fitness de vânzare mai are un avantaj unic: există posibilitatea ca potențialul cumpărător să poată fi ajutat în direcția obținerii finanțării necesar pentru preluarea afacerii.

Informații detaliate

Afacere stabilită în data de : 2018-11-01
Finanțarea vânzătorului/bănci : Da
Marcă comercială : 10000
Fond comercial : 20000
Inventarul inclus în preț : Da
Inventar aproximativ : 150000
Suport si training : Da
Număr de angajați : 5
Cifră de afaceri din anii anteriori : N/A
Motivul vânzării : Dezvoltarea altui business