Sală de fitness profitabilă de vânzare în București - fitness and relax

Sală de fitness de vânzare
Oraș : Sector 1
Județ : București
Preț de vânzare : 32000
Profit din exploatare (EBITDA) : 139147
CA Anuală : 848735
Patrimoniu Imobiliar : N/A

Avem plăcerea de a vă prezenta o propunere interesantă - o sală de fitness de vânzare în București, cu o componentă atipică, nișată pe oportunități de relaxare și distracție pentru toate vârstele. Această afacere a pornit din credința actualului proprietar că sportul este deosebit de important pentru un stil de viață sănătos.

Deoarece corpul uman este construit pentru a face mișcare, ne antrenăm să ne depășim limitele, să ieșim din zona de confort, pentru a ne adapta mai usor din punct de vedere fizic și psihic la schimbările din viața noastră. Motivul practicării sportului nu este doar acela de a ne menține o bună formă fizică, ci mai ales pentru a crea o legătură strânsă între minte și corp, o viață mai sănătoasă.

Astfel, propunerea noastră pentru investiția în această sală de fitness și de relaxare poate oferi viitorului proprietar ocazia de a contribui în mod direct la creșterea tonusului și menținerea sănătății oamenilor din comunitatea în care activează.

În ceea ce privește aspectele practice ale acestei săli de fitness de vânzare, menționăm aici faptul că aceasta este dotată cu echipament specific pentru activități de fitness,  dulapuri, mobilă și accesorii pentru servicii wellness, precum și website propriu și aplicații pentru programări la clasele de fitness și la masaj.

Sala de fitness de vânzare este formată din aparate de forță, echipamente penteu exerciții cardio, vestiare, accesorii pentru fitness și TRX, recepție, iar sala de relaxare se transferă complet mobilată pentru saloane de masaj, precum și cu mesele de billiard, fusball, ping-pong și canapele.

În prezent, activitatea funcționează într-un spațiu închiriat, iar viitorul proprietar al sălii de fitness va avea posibilitatea să rămână în locație, beneficiind astfel de clienții curenți, care apreciază serviciile oferite aici și revin periodic.

Informații detaliate

Afacere stabilită în data de : 01-01-2006
Finanțarea vânzătorului/bănci : N/A
Marcă comercială : N/A
Fond comercial : N/A
Inventarul inclus în preț : N/A
Inventar aproximativ : 151994
Suport si training : Da
Număr de angajați : 5
Cifră de afaceri din anii anteriori : 861471
Motivul vânzării : Reprofilare