Afacere de vânzare: laborator de analize medicale în județul Constanța

Oraș : Megidia
Județ : Constanța
Preț de vânzare : 65000
Profit din exploatare (EBITDA) : 250000
CA Anuală : 500000
Patrimoniu Imobiliar : 20000

Vă prezentăm o afacere de vânzare, situată într-unul dintre principalele centre urbane ale județului Constanța, materializată printr-un laborator de analize medicale, acreditat RENAR, ce funcționează în contract cu Casa Națională de Asigurări de Sănătate. Această afacere de vânzare are un istoric bun, profitabil și verificabil, personal calificat și un spațiu de 100 mp inclus în listare.

Pentru a asigura succesul viitor al acestei afaceri, actualul proprietar este dispus să accepte plata eșalonată . De asemenea, se poate asigura un serviciu de management pentru administrarea afacerii, astfel încât viitorul proprietar să fie implicat foarte puțin în partea operațională a afacerii, având astfel ocazia de a conduce afacerea de la distanță sau de a se concentra pe alte arii-cheie ale afacerii.

Laboratorul este complet echipat cu toate materialele și echipamentele tehnice necesare, iar acreditarea RENAR conferă viitorului proprietar siguranța că afacerea de vânzare reprezintă o investiție sigură, cu reale posibilități de dezvoltare.

De asemenea, menționăm aici faptul că în prețul afisat este inclus și un imobil situat în centrul orașului Medgidia, încă nefinalizat, având o suprafață de 100mp, ce poate fi folosit ca spațiu comercial, eventual cabinete medicale de închiriat. 

Pentru investitorii care nu sunt din domeniul medical, se poate asigura asigura managementul afacerii prin contract, pe perioadă nedeterminată.

Istoricul pozitiv al firmei face ca această afacere de vânzare să fie eligibilă pentru finanțări nerambursabile, un atuu extrem de important, mai ales în perioada aceasta, în care atât Guvernul României, cât și Uniunea Europeană alocă fonduri pentru domeniul serviciilor medicale.

Informații detaliate

Afacere stabilită în data de : 01-12-2010
Finanțarea vânzătorului/bănci : Da
Inventarul inclus în preț : Da
Inventar aproximativ : 10000
Suport si training : Da
Număr de angajați : 6
Cifră de afaceri din anii anteriori : 2500000
Motivul vânzării : Retragerea investitorului din domeniu