Clinică medicală de vânzare în Tulcea

Clinică de vânzare în Tulcea
Oraș : Horia
Județ : Tulcea
Preț de vânzare : 45000
Profitul Anual : 190000
CA Anuală : 675000
Patrimoniu Imobiliar : N/A

Vă prezentăm o clinică medicală de vânzare - o afacere stabilă din domeniul medical, axată pe medicina de familie și medicina muncii, ce prestează servicii medicale în zona rurală din județul Tulcea încă din anul 2014. 

Activitatea clinicii constă în acordarea asistenței medicale primare în trei comune din județul Tulcea, având o adresabilitate către peste 5000 de pacienți. 

Această clinică medicală de vânzare are 7 angajați, dintre care 3 medici și 3 asistenți medical și un manager. De asemenea, clinica asigură un șofer pentru transportul angajaților și are în echipă un contabil cu experiență. Afacerea este autonomă față de proprietar, putând fi gestionată de către viitorul owner imediat după finalizarea transferului, acesta bucurându-se inclusiv de profitul generat imediat după preluare.

În prezent, afacerea este stabilă din punct de vedere financiar, în sensul că nu există datorii restante către furnizori, salariați, bugetul local sau național. 

Pentru antreprenorii care nu au experință în gestionarea unei afaceri în domeniul medical, actualul proprietar al acestei clinici medicale de vânzare este dispus să acorde asistență și training pentru o perioadă determinată, stabilită de comun acord, până ce noul proprietar poate conduce singur afacerea.

Informații detaliate

Afacere stabilită în data de : 01-07-2014
Finanțarea vânzătorului/bănci : Da
Marcă comercială : N/A
Fond comercial : N/A
Inventarul inclus în preț : Da
Inventar aproximativ : 10000
Suport si training : Da
Număr de angajați : 8
Cifră de afaceri din anii anteriori : 800000
Motivul vânzării : Retragerea investitorului din domeniu