Afacere la cheie în Cluj - domeniu schiabil și de agrement, cu posibilitate de finanțare din partea vânzătorului

Afacere la cheie Cluj
Oraș : Cluj-Napoca
Județ : Cluj
Preț de vânzare : 4500000
Profit din exploatare (EBITDA) : 3497
CA Anuală : 1105552

Propunem spre vânzare o afacere la cheie, cu un potențial extraordinar de dezvoltare într-un timp scurt. Afacerea este localizată într-una dintre cele mai frumoase zone din țară, în apropierea orașului Cluj, iar pentru extinderea activității afacerii există o foarte bună deschidere și disponibilitate din partea autorităților locale, în vederea concesionării nelimitate a terenului din zona montană.

Această afacere la cheie este compusă dintr-un domeniu schiabil și de agrement, cu priveliști deosebite asupra munților din jur, alcătuit din:

  1. Instalații de transport pe cablu, funcționale și autorizate: un teleschi, cu o lungime de 500 metri și o capacitate de transport de 1100 persoane pe oră; un teleschi cu o lungime de 300 metri și o capacitate de transport de 600 persoane pe oră; un teleschi cu o lungime de 750 metri, cu o capacitate de transport pe cablu de  600 de pers pe oră; un telescaun de 4 locuri, cu o lungime de 1100 metri și o capacitate de transport de 1700-2800 persoane pe oră și o diferență nivel 315m.
  2. Pârtii de schi: pârtii albastre (1770 metri lungime; respectiv 700 metri lungime); o pârtie roșie (1400 metri lungime); o pârtie neagră (700 metri lungime). Atât pârtiile de schi, cât și parcările beneficiază de instalații de iluminat nocturn.
  3. Trei corpuri de clădire pentru primirea turiștilor, cu anexe și racordate la rețeaua de utilități, având o suprafață desfășurată de aproximativ 2000 mp.
  4. În plus, această afacere la cheie beneficiază și de următoarele dotări extra: BOB de vară (800+680 metri lungime); instalație de zăpadă artificială, funcțională pe toate pârtiile; 570 de locuri de parcare, acoperite cu pavaj rezistent; stații de epurare; alimentare cu apă, energie electrică și gaz metan.

Această afacere la cheie are o vechime de funcționare de un an, iar vânzătorul dorește fie o vânzare integrală a business-ului, sau un transfer parțial, până la maximum 75% din afacere. 

Legat de modalitățile de plată, vânzătorul acceptată achitarea contravalorii tranzacției în rate, cu un avans minimal de 100.000 euro, urmând ca diferența să fie achitată în 36 de luni, cu rată lunară.

Informații detaliate

Domeniul de activitate : Sănătate și Fitness,Turism: Hotel, Pensiune,Start-Up
Inventarul inclus în preț : da
Inventar aproximativ : 100000
Suport si training : da
Număr de angajați : 28
Motivul vânzării : probleme financiare