Afacere la cheie în Brașov - distribuitor de consumabile și dispozitive medicale

Afacere la cheie Brașov
Oraș : Brasov
Județ : Brasov
Preț de vânzare : 2000000
Profitul Anual : 537154
CA Anuală : 2918184
Patrimoniu Imobiliar : 400000

Vă prezentăm spre vânzare o afacere la cheie, care activează în domeniul distribuției de echipamente tehnico-medicale.

Această firmă la cheie a luat ființă în anul 1994, din dorința proprietarului de a avea o viață profesională independentă și, deopotrivă, din nevoia de a construi ceva duarbil în noua economie de piață de României postdecembriste. Proprietarul a ales să-și deschidă o afacere în domeniul medical, deoarece întreg sistemul reprezenta o mare provocare la acel moment, iar medicii noștri abia își regăseau independența profesională și accesul neîngrădit la echipamente performante. 

Astfel, după mai bine de 25 de ani, această afacere la cheie are o istorie care încă se scrie, compania înregistrând profituri constante chiar și în contextul concurenței tot mai mari din piață.

Această companie a fost clădită încă de la început în jurul unor valori puternice, care încă ghidează activitatea  angajaților: respectul pentru colaboratori (clienți, furnizori, etc.), precum și adaptabilitatea crescută la cerințele și modurile de lucru ale fiecăruia dintre aceștia, dar și alinierea constantă la cerințele industriei. 

Pentru că această afacere la cheie, având peste 25 de ani de experiență în importul și distribuția de consumabile și dispozitive medicale, a fost concepută ca un răspuns la dezvoltarea foarte rapidă a pieței de consumabile și dispozitive medicale, motorul care susține întreaga activitate este echipa de vânzări, care, printr-o perfecționare continuă, a reusit să facă din această afacere una dintre cele mai de succes din România.

Comercializarea mai multor branduri, noi și second hand, parteneriatul pe termen lung cu clienții proprii și asigurarea de service pentru echipamentele comercializate asigură o creștere continuă și sigură a afacerii.

De asemenea, populația în curs de îmbătrânire din România și creșterea prevalenței bolilor cronice rezultate din stilul de viață nesănătos va continua să conducă la creșterea nevoilor de servicii de îngrijire oculară terapeutică. Deja 75% dintre adulți folosesc o formă de corecție a vederii, astfel că această afacere la cheie poate avea activitate constantă pentru mult timp de aici înainte. 

Informații detaliate

Domeniul de activitate : Sănătate și Fitness,Comerț cu ridicata și distribuitori
Finanțarea vânzătorului/bănci : 500000
Marcă comercială : 50000
Fond comercial : 729399
Inventarul inclus în preț : da
Inventar aproximativ : 1980000
Suport si training : Da
Număr de angajați : 15
Cifră de afaceri din anii anteriori : 2100000
Motivul vânzării : Probleme de sănătate