Afacere profitabilă de vânzare: magazin optică medicală, situat în centrul Clujului

Oraș : Cluj
Județ : Cluj
Preț de vânzare : 200000
Profitul Anual : 250000
CA Anuală : 650000
Patrimoniu Imobiliar : 150000

Vă prezentăm o afacere de vânzare, situată în Cluj Napoca și materializată printr-un magazin de optică medicală. Această afacere de vânzare a fost înființată în anul 2018 și este localizată chiar în inima pietonală a orașului, beneficiind astfel de toate atuurile unei locații premium: trafic pietonal intens, vizibilitate maximală a brandului, poziționare premium față de concurență, concept unic pe piata din Romania .

În ceea ce privește produsele comercializate, menționăm aici faptul că acestea se încadrează în categoria premium și exclusivist, clienții putând alege dintr-o gamă variată de branduri de renume pentru ochelari de vedere și de protecție solară, lentile de contact, precum și soluții de întreținere și diverse accesorii. 

De asemenea, pe lângă componenta de comercializare de produse de optică medicală și non-medicală, această afacere de vânzare dispune și de un cabinet propriu de optometrie, în cadrul căruia clienții magazinului pot beneficia de o consultație optometrică gratuită, oferită de către specialistul angajat. Desigur, dotarea acestui cabinet de optometrie este una la cel mai înalt nivel, cu aparatură de ultimă generație.

Având în vedere faptul că această afacere de vânzare este activă pe piață din 2018 și că actualul proprietar a ales să investească în aparatură, produse și mobilier de cea mai bună calitate, apreciem faptul că viitorul proprietar nu va trebui să realizeze investiții pentru îmbunătățiri după preluare, bucurându-se astfel de o afacere complet funcțională.

Legat de datele financiare ale acestei afaceri de vânzare, aceasta a avut încasări foarte bune încă de la deschiderea magazinului, în 2018 și a generat și un profit constant în creștere. Pe lângă clienții ocazionali-localnici sau turiști, de altfel loiali, magazinul are contracte încheiate cu diverse companii de pe piața locală, inclusiv clinici medicale și organizatori de evenimente de tip spectacole si festivaluri, asigurându-se astfel o sursă constantă de venituri.

Alături de poziționarea excelentă, aparatura, produsele deosebite și profitablitatea financiară, această afacere de vânzare beneficiază și de o bună prezență online, prin website-ul propriu, care are inclus un magazin online, paginile de social media, indexarea SEO și brand-ul recunoscut deja în orașul Cluj.  

Magazinul de optică medicală are toate autorizațiile necesare funcționării, precum și personal calificat (atât vânzători, cât și optometrist) și dispune de racordarea la toate utilitățile necesare funcționării. Spațiul în care funționează magazinul este închiriat la un preț obișnuit pentru zona centrală a Clujului.

Informații detaliate

Domeniul de activitate : Optică medicală
Afacere stabilită în data de : 15-01-2018
Finanțarea vânzătorului/bănci : Nu
Marcă comercială : N/A
Fond comercial : N/A
Inventarul inclus în preț : Da
Inventar aproximativ : 500000
Suport si training : Da
Număr de angajați : 4
Cifră de afaceri din anii anteriori : 1795825
Motivul vânzării : Resurse de timp și energie limitate