Firmă distribuție de vânzare, profitabilă, activă în domeniul materialelor de construcții

Distribuție materiale de construcții
Oraș : N/A
Județ : N/A
Preț de vânzare : 1260000
Profitul Anual : 1218898
CA Anuală : 6702089
Patrimoniu Imobiliar : N/A

Vă prezentăm o firmă de distribuție de vânzare, ce activează în domeniul comerțului cu materiale de construcții.

Această afacere este foarte bine poziționată în segmentul de piață industrial, fiind stabilă financiar și având un istoric deosebit de pozitiv în relația cu partenerii.

Această firmă de distribuție de vânzare a fost gândită de către actualul proprietar astfel încât să acopere necesarul de distribuție de materale de bricolaj și construcții în zona Moldovei, în special în județele Iași, Vaslui, Bacău, Neamț, Brăila, Galați și Vrancea.

În ceea ce privește oportunitățile de dezvoltare ale acestei afaceri, menționăm aici faptul că există un interes continuu pentru stabilirea de noi contacte cu diferiți parteneri, atât producători, cât și potențiali clienți, lucru ce va facilita expansiunea business-ului într-un termen scurt, dacă viitorul proprietar va dori să urmeze această direcție de dezvoltare.

Legat de performanța domeniului de activitate, potrivit bursa.ro, piaţa materialelor de construcţii este estimată ca având o valoare totală de aproximativ 4 miliarde de euro, reprezentând totodată o treime din piaţa totală a construcţiilor. Per ansamblu, domeniul a avut o evoluţie pozitivă în acest an, iar pandemia nu a afectat semnificativ afacerile din industrie. De asemenea, tot în domeniul construcțiilor se remarcă un climat propice, dat fiind faptul că economia României a crescut cu 5%, iar volumul lucrărilor de construcţii a crescut cu mai mult de 12%, lucruri ce contribuie semnificativ la creșterea cererii curente pentru materiale de construcţii.

Informații detaliate

Afacere stabilită în data de : 15-06-2005
Finanțarea vânzătorului/bănci : Nu
Marcă comercială : N/A
Fond comercial : 200000
Inventarul inclus în preț : Da
Inventar aproximativ : 1516660
Suport si training : Da
Număr de angajați : 11
Cifră de afaceri din anii anteriori : 6083404
Motivul vânzării : Probleme de sanatate si varsta inaintata