De vânzare - Fabrică cu showroom și magazin online de mobilă și decorațiuni

Magazin online de vânzare
Oraș : Sibiu
Județ : Sibiu
Preț de vânzare : 633000
Profitul Anual : 1452616
CA Anuală : 6396813
Patrimoniu Imobiliar : N/A

Vă prezentăm un magazin online de vânzare, ușor de manageriat, cu personal pregătit și calificat, portofoliu de furnizori și brand binecunoscut în domeniul obiectelor de mobilier preponderent de tip Outlet – import Germania – și decorațiuni.

Descrierea punctului de lucru

Strategia de dezvoltare a acestei afaceri s-a menținut constantă și organică pe parcusul întregii activități începând cu anul 2010. În prezent, continuă să își desfășoare actvitatea atât prin magazinul online cât și offline, într -un spațiu comercial de tip showroom amenajat modern, prin viziunea unui designer profesionist. Magazinul online de vânzare dispune de vad comercial bun, de proximitatea zonelor pietonale și auto, parcare interioară pentru clienți și acces facil. Suprafața showroom-ului este de 1000 metri pătrați, fiind compartimentat pe 2 etaje (parter și etaj 1), beneficiind de 3 grupuri sanitare, recepție și zonă de vânzare, precum și spațiu de depozitare de 200 metri pătrați (se va preda contractul de închiriere).

Chiar dacă anul 2020 a fost unul plin de restricții și dificultăți pentru antreprenori, magazinul online de vânzare a trecut cu bine peste toate acestea, conservând portofoliul de clienți, activele societății și concentrându - și atenția pe o gama de produse de succes pentru care există deja contracte ferme.

Planul de dezvoltare a acestei afaceri s-a concretizat prin înființarea propriei fabrici de producțiej, urmărind deviza unui mobilier de lux, plus calitate.

Fabrica deține un spațiu de producție de tip hală de 650 metri pătrați, cu contract de închiriere, beneficiază de spațiu birouri, spațiu depozitare pentru materie primă, spațiu de depozitare pentru produse finite, precum și propriile echipamente și utilaje.

Oportunități

Unul dintre punctele forte ale acestei oferte este reprezentat de posibilitatea de a accesa fonduri UE pentru retehnologizare și / sau extinderea capacității de producție.

Brandul este unul complet, modern și atractiv, care s-a impus tot mai mult la nivel național în ultimii 3 ani prin crearea magazinului online a cărui filosofie de business este de a oferi clienților nu numai cea mai înaltă valoare, ci și rapiditate în expedierea produsuleor oriunde, deservind atât livrările locale cât și cele din țară. Această viziune este îndeplinită prin parteneriat cu firmele de curierat.

Afacerea se vinde împreună cu toate stocurile și dotările prezente, angajații rămân alături de noul proprietar (ceea ce reprezintă un mare plus), furnizorii vor rămâne de asemenea alături de afacere, așa încât viitorul proprietar al afacerii poate beneficia de aceleași prețuri preferențiale, colaboratori și portofoliu activ de peste 150.000 de clienți. Afacerea are în prezent un plan de marketing pe mai multe canale online, cu un rating și rată de conversie a clienților foarte bună, respectiv site-ul propriu, Instagram, Facebook (+300.000 de urmăritori), Google ș.a..

Detalii despre tranziție

EBITDA: 1.499.598 ron. 

Oferta noastră presupune preluarea integrală a acestei afaceri de către un cumpărător care are energia și posibilitățile de a dezvolta mai departe business-ul, însă fără a o limita de flexibilitatea achiziționării doar a magazinului online alături de brand și a portofoliului de furnizori și clienți.

Proprietarul asigură viitorului cumpărător un management de tranziție pe o perioadă de câteva luni, oferind de asemenea sprijinul și instructajul necesar.

Business brokerul dedicat acestei oferte asigură potențialului cumpărător, prin acord de confidențialitate scris, dezvăluirea completă a tuturor informațiilor relevante despre afacere, printr-un Information Memorandum, Due Diligence, consultanță și asistență post-vânzare, în scopul transferului ofertei propuse.

Pentru mai multe detalii, personele interesate direct sunt rugate să ne contacteze telefonic sau prin intermediul formularului de contact.

Informații detaliate

Afacere stabilită în data de : 01-01-2010
Finanțarea vânzătorului/bănci : Nu
Marcă comercială : 62000
Fond comercial : N/A
Inventarul inclus în preț : N/A
Inventar aproximativ : N/A
Suport si training : Da
Număr de angajați : 27
Cifră de afaceri din anii anteriori : 9061423
Motivul vânzării : Evoluție profesională și dezvoltare