Magazin online de lenjerie intimă și dresuri - Stoc de marfă inclus, gama LUX, Premium - import Italia

Magazin online de vanzare de lenjerie intima
Oraș : Brașov
Județ : Brașov
Preț de vânzare : 183000
Profitul Anual : 55438
CA Anuală : 113819
Patrimoniu Imobiliar : N/A

Vă propunem spre vânzare o afacere funcțională, cu două componente complementare: magazin online – cu desfacere națională - și depozit de vânzare en gros și en detail, cu contract de închiriere a spațiului lucrativ, transferabil, în orașul Brasov, însă fără a fi dependentă de locația sa actuală.

Cu o îndelungată tradiție și prezență de peste 21 de ani în piața romanească, afacerea se bucură de un brand recunoscut și benefeciază de o zonă de piață în care numarul de clienți potențiali este în creștere. Activitatea cuprinde importarea și comercializarea următoarelor tipuri de produse ale unor branduri consacrate: dresuri de damă și de copii – Donna BC, Filodoro, Sanpellegrino,Trasparenze, lenjerie intimă pentru femei - Aris, Lormar, Jadea, dresuri pentru copii - Aquilone, lenjerie intimă pentru bărbați (boxeri, maieuri) Diadora, Enrico Coveri, Nai, Katia etc..
Toate produsele sunt importate din Italia, iar distribuția proprie este realizată în 25 de județe din țară, având colaborări cu foarte multe magazine de profil și platforme online de vânzare precum Infinity, eMag ș.a.. 

Cei doi asociați (soț și soție) au investit seriozitate și dragoste pentru a aduce cienților branduri de calitate din Italia, unice și deosebite, afacerea bucurându-se astfel de contracte cu exclusivitate cu furnizorii produselor de tip premium.

Pe parcursul creșterii acestui depozit de vânzare, activitatea s-a dezvoltat odată cu înființarea magazinului online, dintr-o perspectivă a creșterii organice.

Cu o prezență puternică, inclusiv o poziție bună în rezultatele căutarii online și comentarii favorabile în recenzii și evaluări, afacerea dispune în prezent de o clientelă de lungă durată și loială, bazându-se pe o listă mare de clienți, transferabilă către viitorul proprietar.

Acest magazin de vânzare a crescut constant și a generat  colaboratori și clienți foarte multumiți, care au devenit „parte a familiei”, procesul de livrare al produselor fiind unul pe care noul proprietar îl poate adopta și continua cu ușurință. Societatea este liberă de datorii, fără probleme juridice nerezolvate, fiind capabilă să acopere în mod constant investiții necesare din resurse proprii.

În prezent, activitatea se desfăsoară conform planului adaptat la situația actuală, gestionând bine dificultățile generate de noul context de piață, având toate avizele și autorizațiile de funcționare necesare bunei desfășurări a activității.

Pentru proprietar a venit însă timpul pensionarii, nu înainte de a transfera afacerea cu posibilitatea finanțării cumpăratorului; acesta își dorește un suflu tânăr și dinamic, care să ducă mai departe potențialul deosebit pe care afacerea îl are datorită calitătii produselor și prețurilor practicate. Totodată, viitorul cumpărător beneficiază din partea actualului proprietar de o perioadă de până la 3 luni de zile pentru transferul de know-how și de consiliere pentru operarea business-ului. Acest magazin și depozit de vânzare dispune în prezent și asigură personal calificat pentru a ajuta noul proprietar să gestioneze cu succes tranziția.

Business brokerul dedicat acestei oferte asigură potențialului cumpărător, prin acord de confidențialitate scris, dezvăluirea completă a tuturor informațiilor relevante despre afacere, sub forma unui Information Memorandum, Due Diligence Process, consultanță și asistență post-cumpărare.

Informații detaliate

Afacere stabilită în data de : N/A
Finanțarea vânzătorului/bănci : Da, dacă este necesar
Marcă comercială : 13100
Fond comercial : 26400
Inventarul inclus în preț : Da
Inventar aproximativ : 1020892
Suport si training : Da
Număr de angajați : 3
Cifră de afaceri din anii anteriori : 148554
Motivul vânzării : Retragerea proprietarului la pensie