Afacere la cheie - Magazin online de lenjerie intimă și dresuri gama LUX, Premium - import Italia

Magazin online
Oraș : Brașov
Județ : Brașov
Preț de vânzare : 120148
Profitul Anual : N/A
CA Anuală : 63302
Patrimoniu Imobiliar : N/A

Vă propunem spre vânzare o afacere funcțională materializată printr-un magazin online ce comercializează dresuri și lenjerie intimă atât pentru femei cât și pentru bărbați.

Afacerea se vinde că un pachet complet, începând cu stoc de produse, logistică, website și toată partea de vânzare online, parteneri, furnizori și clienți. 

Ce oferă?

Afacerea beneficiază de un spațiu lucrativ în orașul Brașov materializat printr-un depozit  en gros și en detail, cu contract de închiriere pe o perioada de 1 an și posibilitate de prelungire, transferabil, însă fără a fi dependentă de locația să actuală, gata de a fi pus în mișcare de un nou proprietar implicat și pasionat de acest domeniu. Include toată logistică de la comandă până la ușa clientului.

Cu o îndelungată tradiție și prezență de peste 21 de ani în piața romanească, afacerea se bucură de un brand recunoscut și benefeciază de o zonă de piață în care numărul de clienți potențiali este în creștere. Include toată logistică de la comandă până la ușa clientului.

Activitatea cuprinde importarea și comercializarea următoarelor tipuri de produse ale unor branduri consacrate: dresuri de damă și de copii – Donna BC, Filodoro, Sanpellegrino,Trasparenzelenjerie intimă pentru femei Aris, Lormar, Jadeadresuri pentru copii - Aquilone, lenjerie intimă pentru bărbați (boxeri, maieuri) Diadora, Enrico Coveri, Nai, Katia etc..


Toate produsele sunt importate din Italia, iar distribuția proprie este realizată în 25 de județe din țară, având colaborări cu foarte multe magazine de profil și platforme online de vânzare precum Infinity, eMag ș.a.. Se vinde cu tot cu societate, fără angajați și fară datorii.

De ce aș cumpăra afacerea?

Beneficiezi de un pachet complet 

Toate procesele sunt puse la punct, a.i odată ce primești toate materiele afacerii și îți prezentăm cum funcționează, ești gata să preiei conducerea și să vinzi. Cei doi asociați (soț și soție) au investit seriozitate și dragoste pentru a aduce clienților branduri de calitate din Italia, unice și deosebite, afacerea bucurându-se astfel de contracte cu exclusivitate cu furnizorii produselor de tip premium și LUX.

Potențial mare de dezvoltare

Brandu-ul și site-ul au un potențial foarte mare de dezvoltare pentru cineva care are o expertiză în acest domeniu. Afacerea este relativ ușor de extins pe viitor prin produse noi, prin extindere teritorială, branding, marketing.

Ce rămâne de făcut după ce cumpăr afacerea?

Inovație în dezvoltare

Acest magazin de vânzare a crescut constant și a generat  colaboratori și clienți foarte multumiți, care au devenit „parte a familiei”, procesul de import și livrare al produselor fiind unul pe care noul proprietar îl poate adopta și continuă cu ușurință. 

Ce include?

  • Magazin Online,
  • Stoc de produse,
  • Parteneri cheie și Furnizori
  • SEO și Social Media,
  • Conținut online,
  • Clienți

Totodată, vei beneficia din partea actualului proprietar de o perioadă de până la 3 luni de zile pentru transferul de know-how și de consiliere pentru operarea business-ului. 

În prezent, activitatea se desfăsoară conform planului adaptat la situația actuală, gestionând bine dificultățile generate de noul context de piață, având toate avizele și autorizațiile de funcționare necesare bunei desfășurări a activității.

Care este prețul de vânzare?

Pentru proprietarii actuali a venit timpul pensionarii, nu înainte de a transferă afacerea cu posibilitatea finanțării cumpăratorului pentru un fee de 120.148 euro; aceștia își doresc un suflu tânăr și dinamic, care să ducă mai departe potențialul deosebit pe care afacerea îl are datorită calitătii produselor și prețurilor practicate.

Ce cumperi de fapt?

Timp: Economisești timpul creării unui sistem de acest gen (minim 6 luni)

Liniște: Scapi de efortul depus realizării sistemului și a perioadei de încercare-eroare sau testing al afacerii (faci profit din prima zi)

Siguranța unui business cu potențial testat.

Sună bine? Ești interesat?

Hai să discutăm!

Business brokerul dedicat acestei oferte asigură cumpărătorului, prin acord de confidențialitate scris, dezvăluirea completă a tuturor informațiilor relevante despre afacere, sub formă unui Information Memorandum, Due Diligence Process, consultanță și asistență post-cumpărare.

Informații detaliate

Afacere stabilită în data de : N/A
Finanțarea vânzătorului/bănci : Da, dacă este necesar
Marcă comercială : 13100
Fond comercial : 26400
Inventarul inclus în preț : Da
Inventar aproximativ : 1020892
Suport si training : Da
Număr de angajați : 3
Cifră de afaceri din anii anteriori : 127308
Motivul vânzării : Retragerea proprietarului la pensie