Restaurant și Cofetarie Vegană - Afacere pregătită pentru francizare

Restaurant și Cofetarie Vegană - Afacere pregătită pentru francizare
Afacere mediatizată de Business Broker TradeX
Expert broker de afaceri - Cosmina Sandu
Expert broker de afaceri
Cosmina Sandu
Brașov - Romania
+4 0755 548 634
Preț de vânzare: 199.000 EURO
CA Anuală: 1.071.226 RON
Total Patrimoniu Imobiliar 0 EURO
Profit din exploatare (EBITDA) 178.611 RON
Județ / Localitate: București
Țara: Romania

Scurtă descriere

Vă prezentăm o afacere captivantă, localizată în București, ce face parte din industria culinară, un loc unde gastronomia întâlnește sustenabilitatea într-o simfonie delicioasă. Această afacere reprezintă o oportunitate investițională excepțională, integrând un Restaurant și Cofetărie cu Specific Vegan, alături de o linie de producție dedicată prăjiturilor și torturilor vegane și raw-vegane.
Cu distribuție deja consolidată în lanțuri de retail de prestigiu precum Mega Image, Sezamo și Freshful, precum și în diverse locații partenere, această afacere se distinge prin calitate și inovație.

Produse și servicii

Experimentați gastronomia vegană în toată splendoarea sa! Restaurantul Bistro Vegan oferă un meniu variat și complet, inclusiv opțiuni fără gluten, lactoză sau ingrediente de origine animală. În plus, Cofetăria vă răsfață cu deserturi vegane excepționale, fără zahăr rafinat adăugat, gluten sau lactoză.

Operațiuni

Servire în Locație: Oferind o experiență gastronomică autentică, clienții se pot bucura de preparate vegane de cea mai înaltă calitate.

Livrare la Domiciliu: Cu servicii rapide și eficiente de livrare prin intermediul aplicațiilor de food delivery Bolt Food și Tazz by Emag, clienții pot savura deliciile vegane în confortul propriei case.

Catering pentru Evenimente: Cu capacitatea de a satisface nevoile culinare ale diverselor evenimente, de la nunți și botezuri la întâlniri corporate, afacerea este partenerul ideal pentru orice ocazie specială.

Colaborări cu Parteneri: Produsele și serviciile sunt disponibile și în cafenele și restaurante partenere.

Active tangibile și intangibile

Active tangibile:
- mobilier de restaurant (mese, scaune, canapele, decorațiuni, vitrină, frigider, AC inverter, camere de supraveghere, softuri de vânzare, laptop, tabletă, imprimantă, veselă de servire),
- echipament de producție (blender Thermomix, cuptoare Hendi, congelatoare, frigidere, mese de inox, chiuvetă de inox, tavi, veselă și tacamuri, mașînă de spălat vase, rafturi, etc), mașînă cu refrigerare și congelare, - spațiu comercial cu chirie foarte bună în zona ultracentrală cu văd și zona turistică intens traficată, vizibilitate bună pe piață fiind lider de nișă de peste 7 ani.

Active intangibile:
- brand înregistrat la OSIM, cu notoritate de peste 7 ani,
- review-uri pozitive pe google (notă 4,5 din 5), trip advisor, happy cow, - content de calitate pe social media, poze de specialitate făcute cu fotografi profesioniști,
- rețete proprii unice cu valoare adăugată (fiind un business de nișă, valoarea rețetelor este inestimabilă având în vedere că este încă un domeniu nou și există foarte puțini chefi vegani în piață).
Este primul brand vegan prezent pe rafturile de retail din România (branding și packaging smart, eco friendly pentru livrarea în retail).
-Echipa solidă bine formată și trainuită.

Piață și potențial de dezvoltare

Piață și trend într-o continuă creștere (în perioada pandemică nișă vegană a crescut cu 30% în Europa).
Brand pregătit pentru francizare, extinderea colaborării în retail, atât prin sortimentație, cât și prin numărul de magazine (este deja în proces de negociere cu unul dintre cei mai mari retailers din România).
Cu serviciul de catering pentru evenimente, vă puteți poziționa ca furnizor de top pentru evenimente speciale, precum nunți, botezuri și evenimente corporate, oferind opțiuni vegane de înaltă calitate.
Dezvoltarea unor parteneriate cu Școli și Grădinițe Private poate să aducă o sursă stabilă de venituri și să promoveze alimentația sănătoasă în rândul tinerilor.
Dezvoltarea de Produse Ambalate precum lapte vegan, iaurt vegan, unt vegan, înghețată vegană, batoane proteice și creme tartinabile, aduce posibilitatea de a ajunge atât la nivel național, cât și internațional.
Această afacere bine stabilită și cu o cifră de afaceri solidă vă deschide ușile pentru obținerea de fonduri europene de până la 2.000.000 euro.

Descarcă Teaser

Te rog sa introduci o adresă de e-mail validă

În procesul de mediatizare a unei afaceri pentru vânzare, păstrarea confidențială a datelor acesteia și ale acționarilor, este o obligativitate profesională a persoanei care face acestă mediatizare.
Ca atare, câmpurile de date marcate cu N/A se pot divulga numai în urma semnări unui Acord de Confidențialitate (NDA)

Informații detaliate

Afacere stabilită în data de 14-07-2016
Cifră de afaceri din anii anteriori 1.142.516 RON
Marcă comercială 20.000 EURO
Fond comercial 170.000 EURO
Finanțarea vânzătorului/bănci 0 EURO
Inventar aproximativ 5.000 EURO
Inventarul inclus în preț Da
Număr de angajați 5
Suport si training Da
Motivul vânzării Vânzarea acestei afaceri se datorează unor schimbări personale și profesionale ale asociaților.