Restaurant Vegan cu Cofetarie Vegană în București

Restaurant Vegan cu Cofetarie Vegană în București
Afacere mediatizată de Business Broker TradeX
Expert broker de afaceri - Cosmina Sandu
Expert broker de afaceri
Cosmina Sandu
Brașov - Romania
+4 0755 548 634
Preț de vânzare: 199.000 EURO
CA Anuală: 1.258.000 RON
Total Patrimoniu Imobiliar 0 EURO
Profit din exploatare (EBITDA) 167.525 RON
Județ / Localitate: București
Țara: Romania

Scurtă descriere

Vă prezentăm o afacere deosebită care merită atenția investitorilor, cu viziune și pasiune pentru gastronomie și sustenabilitate. Această oportunitate unică de investiție include un Restaurant și Cofetărie cu Specific Vegan, împreună cu o producție de prăjituri și torturi vegane și raw-vegane, care are deja distribuție în rândul unor retaileri de renume (Mega Image, Sezamo, Freshful) precum și distribuție în locații partenere.

Produse și servicii

Restaurant Tip Bistro Vegan cu meniu variat și complet vegan, cu opțiuni fără gluten, fără lactoză sau ingrediente de origine animală.
Cofetărie cu deserturi vegane excepționale, fără zahăr rafinat adăugat, fără gluten, fără lactoză.

Operațiuni

Servire în locație: Restaurantul oferă clienților o experiență gastronomică unică, unde pot degusta preparate vegane autentice.
Livrare la domiciliu: Cu servicii de livrare rapide și eficiente prin intermediul aplicațiilor de food delivery Bolt Food și Tazz by Emag, clienții se pot bucura de deliciile vegane în confortul propriilor case.
Catering pentru evenimente: Afacerea are capacitatea de a satisface nevoile culinare pentru diverse evenimente, precum nunți, botezuri, aniversări și evenimente corporate.
Colaborări cu parteneri: Produsele și serviciile pot fi găsite și la parteneri precum cafenele și restaurante.
Distribuție în retail: Produsele de cofetărie și alte bunuri vegane sunt disponibile în lanțuri de retail de prestigiu, inclusiv Mega Image, Sezamo și Freshful.

Active tangibile și intangibile

Active tangibile:
- mobilier de restaurant (mese, scaune, canapele, decorațiuni, vitrină, frigider, AC inverter, camere de supraveghere, softuri de vânzare, laptop, tabletă, imprimantă, veselă de servire),
- echipament de producție (blender Thermomix, cuptoare Hendi, congelatoare, frigidere, mese de inox, chiuvetă de inox, tavi, veselă și tacamuri, mașînă de spălat vase, rafturi, etc), mașînă cu refrigerare și congelare, - spațiu comercial cu chirie foarte bună în zona ultracentrală cu văd și zona turistică intens traficată, vizibilitate bună pe piață fiind lider de nișă de peste 7 ani.

Active intangibile:
- brand înregistrat la OSIM, cu notoritate de peste 7 ani,
- review-uri pozitive pe google (notă 4,5 din 5), trip advisor, happy cow, - content de calitate pe social media, poze de specialitate făcute cu fotografi profesioniști,
- rețete proprii unice cu valoare adăugată (fiind un business de nișă, valoarea rețetelor este inestimabilă având în vedere că este încă un domeniu nou și există foarte puțini chefi vegani în piață).
Este primul brand vegan prezent pe rafturile de retail din România (branding și packaging smart, eco friendly pentru livrarea în retail).
-Echipa solidă bine formată și trainuită.

Piață și potențial de dezvoltare

Piață și trend într-o continuă creștere (în perioada pandemică nișă vegană a crescut cu 30% în Europa).
Brand pregătit pentru francizare, extinderea colaborării în retail, atât prin sortimentație, cât și prin numărul de magazine (este deja în proces de negociere cu unul dintre cei mai mari retailers din România).
Cu serviciul de catering pentru evenimente, vă puteți poziționa ca furnizor de top pentru evenimente speciale, precum nunți, botezuri și evenimente corporate, oferind opțiuni vegane de înaltă calitate.
Dezvoltarea unor parteneriate cu Școli și Grădinițe Private poate să aducă o sursă stabilă de venituri și să promoveze alimentația sănătoasă în rândul tinerilor.
Dezvoltarea de Produse Ambalate precum lapte vegan, iaurt vegan, unt vegan, înghețată vegană, batoane proteice și creme tartinabile, aduce posibilitatea de a ajunge atât la nivel național, cât și internațional.
Această afacere bine stabilită și cu o cifră de afaceri solidă vă deschide ușile pentru obținerea de fonduri europene de până la 2.000.000 euro.

Descarcă Teaser

Invalid Input

În procesul de mediatizare a unei afaceri pentru vânzare, păstrarea confidențială a datelor acesteia și ale acționarilor, este o obligativitate profesională a persoanei care face acestă mediatizare.
Ca atare, câmpurile de date marcate cu N/A se pot divulga numai în urma semnări unui Acord de Confidențialitate (NDA)

Informații detaliate

Afacere stabilită în data de 14-07-2016
Cifră de afaceri din anii anteriori 1.142.516 RON
Marcă comercială 20.000 EURO
Fond comercial N/A
Finanțarea vânzătorului/bănci 0 EURO
Inventar aproximativ 3.000 EURO
Inventarul inclus în preț Da
Număr de angajați 5
Suport si training Da
Motivul vânzării Vânzarea acestei afaceri se datorează unor schimbări personale și profesionale ale asociaților.