Restaurant de vânzare în Timișoara

Restaurant de vânzare în Timișoara
Expert broker de afaceri - Adrian Țepeluș
Broker de afaceri
Adrian Țepeluș
Preț de vânzare: 550.000 EURO
CA Anuală: 2.140.555 RON
Total Patrimoniu Imobiliar 0 EURO
Profit din exploatare (EBITDA) 227.963 RON
Județ / Localitate: Timișoara
Țara: Romania

Scurtă descriere

Restaurant de vânzare în Timișoara, este un concept de RestoBar, care și-a început activitatea în 5 februarie 2018 și care are drept scop principal oferirea de călătorii culinare de excepție oaspeților săi.

Operațiuni

Restaurantul se află în zona cea mai populată și renumită din oraș, mai precis în centrul vechi al orașului, zonă care atrage nu doar toți turiștii, ci și toată societatea culturală a orașului. În această zonă de interes maximal, afacerea de vânzare are marele avantaj de a fi unul din cele două restaurante, în vecinătate fiind doar cafenele, ceea ce reprezintă un atu.

Ceea ce diferențiază complet această afacere de vânzare din Timișoara de altele din domeniul HoReCa reprezintă sistemul managerial organizat, procedural, care a atras și reținut prin fidelizare clienți, oferind calitate, constanță și siguranță atât pentru personal, cât și pentru oaspeți. Crearea unui sistem de bază în cadrul afacerii a adus la creșterea profitului și la stabilitate, un aspect greu de obținut în acest domeniu. În momentul de față, business-ul generează un profit lunar de 25% din valoarea încasărilor.

Active tangibile și intangibile

În ceea ce privește configurația localului, acesta este situat la parterul și subsolul unei clădiri istorice restaurate.

La parter se află zona de servire, de 143 mp utili, zonă de primire oaspeți (conform autorizației ISU sunt 70 locuri la masă), în forma literei L, ceea ce este foarte avantajos deoarece există clienți care închiriază o zonă, având astfel parte de discreție. Tot la parter se află si depozitul de băuturi, barul și biroul administrativ.
La subsol se află bucătăria (aproximativ 70mp), hol cu acces la 2 toalete pentru clienți, vestiarul și toaleta angajaților și depozitul de legume-fructe, mâncarea gătită urcând la parter cu ajutorul unui lift de alimente, amplasat în mijlocul celor 2 zone de servire (suprafața totală aprox 210mp utili).
În plus față de cele prezentate, specificăm faptul că localul dispune de o terasă generoasă în zona verde de 100 mp.

Piață și potențial de dezvoltare

Piața în domeniul HoReCa este în continuă dezvoltare, orașul intrând pe lista de destinații culinare naționale, mai ales prin câștigarea renumelui de capitală culturală europeană în 2021.
În acest scop, locația se află în circuitul Descoperă Banatul, fiind unul din cele 4 restaurante alese pentru acest tur în Timișoara.
Restaurantul de vânzare din Timișoara este o oportunitate excelentă pentru pasionații de arta culinară, care doresc să preia o locație cu un istoric verificabil și o clientelă fidelă.

În procesul de mediatizare a unei afaceri pentru vânzare, păstrarea confidențială a datelor acesteia și ale acționarilor, este o obligativitate profesională a persoanei care face acestă mediatizare.
Ca atare, câmpurile de date marcate cu N/A se pot divulga numai în uram semnări unui Acord de Confidențialitate (NDA)

Informații detaliate

Afacere stabilită în data de 05-02-2018
Cifră de afaceri din anii anteriori N/A
Marcă comercială N/A
Fond comercial 300.000 EURO
Finanțarea vânzătorului/bănci 0 EURO
Inventar aproximativ 60.740 EURO
Inventarul inclus în preț Da
Număr de angajați 16
Suport si training Se poate asigura suport și training de maxim 3 luni, adițional asigurării personalului managerial c
Motivul vânzării Nevoia de a reinvesti într-un institut de cercetare și spital privat
Spinning loader