Restaurant -Bistro în Centrul Istoric al Brașovului

Restaurant -Bistro în Centrul Istoric al Brașovului
Afacere mediatizată de Business Broker TradeX
Expert broker de afaceri - Cosmina Sandu
Expert broker de afaceri
Cosmina Sandu
Brașov - Romania
+4 0755 548 634
Preț de vânzare: 250.000 EURO
CA Anuală: 1.250.361 RON
Total Patrimoniu Imobiliar 0 EURO
Profit din exploatare (EBITDA) 308.839 RON
Județ / Localitate: Brașov
Țara: Romania

Scurtă descriere

Dezvoltata organic, incet, cu crestere de la an la an, aceasta afacere isi desfasoara activitatea incepand din anul 2017, octombrie.
Este o afacere mica dar fara competitie adevarata, situata in orasul Brasov. Pozitionarea este una cheie, chiar in centru pe o strada pietonala, langa pensiuni si hoteluri.
Restaurantul are in componenta parter( sala mese si bar) si subsol( bucatarie si dependinte) cu suprafete egale , totalizand 60 mp. Este complet dotat si amenajat modern, beneficiaza de 2 iesiri, si dispune si de o terasa de 25 mp care se inchiriaza de la Primaria Brasov cu un cost anual mic.
Personalul este structurat in asa fel incat fiecare pozitie are angajati din 2019. Fiecare din cei 5 angajati cunosc foarte bine tot ceea ce este necesar pentru buna functionare a afacerii - de la productie la servire, de la contabilitate la aprovizionare.
Afacerea se bucura de o imagine creata in mod organic de catre clientii sai multumiti si fideli atat in online pe paginile de socializare cat si in offline, fapt ce confera credibilitate si aduce noi clienti.
De altfel, strategia acestei afaceri este concentrata pe mentinerea calitatii , mentinerea standardelor si continuitate.

Produse și servicii

Afacerea ofera produse care sunt distincte si superioare in piata de profil. Meniul este unul de Mic-de-jun & Brunch, cafea si produse proaspete. Cuprinde produse destinate si consumatorilor vegetarieni sau vegani. Exista o posibilitate de suplimentare a meniului cu produse pentru pranz sau cina.

Operațiuni

In ultimii 3 ani a functionat cu program 8:00-16:00, cu 5 zile pe saptamana deschis. Preparatele sunt simple, majoritatea gatite pe loc, pregatirea unei zi de lucru durand undeva intre 30min si o ora pentru un flux de productie de 2 persoane.

Active tangibile și intangibile

Business-ul se vinde ca pachet complet, fiind absolut totul inclus - societatea, echipamentele si mobilierul, furnizori, clienți, angajați(Se doreste, dar nu este o conditie, pastrarea angajatilor si conditiilor lor contractuale), Brand, social-media, avize și autorizații, planuri de dezvoltare.
Preiei activitatea împreună cu societatea fără datorii.
Primești suport și transfer de know-how din partea proprietarilor.

Piață și potențial de dezvoltare

Afacerea este capabila sa acopere in mod constant costurile si cheltuielile cu veniturile din vanzari. Are cel putin 80 000 de vizualizari de profil lunar pe Google si 20 000 pe TripAdvisor desi nu s-a apelat la niciun fel de promovare sau la marketing ci doar la promovarea “ din gura-n gura”. Situata intr-o zona de piata in care numarul de clienti potentiali este in crestere, este asteptat un flux cu cel putin 20 % mai mare comparativ cu anul 2021, flux care deja poate fi observat comparand punctual lunile in care, in trecut(2021), nivelul incasarilor era mai scazut.
Fiind o afacere nisata pe mic dejun& brunch si avand un numar mare de clienti fideli, exista cerere si pentru extindere si scalare(francizare).

Descarcă Teaser

Te rog sa introduci o adresă de e-mail validă

În procesul de mediatizare a unei afaceri pentru vânzare, păstrarea confidențială a datelor acesteia și ale acționarilor, este o obligativitate profesională a persoanei care face acestă mediatizare.
Ca atare, câmpurile de date marcate cu N/A se pot divulga numai în urma semnări unui Acord de Confidențialitate (NDA)

Informații detaliate

Afacere stabilită în data de 17-10-2017
Cifră de afaceri din anii anteriori 746.631 RON
Marcă comercială 20.000 EURO
Fond comercial 115.000 EURO
Finanțarea vânzătorului/bănci 0 EURO
Inventar aproximativ 5.522 EURO
Inventarul inclus în preț Da
Număr de angajați 5
Suport si training Da
Motivul vânzării Evolutie profesionala